Ratings based on 110 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
87% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 13, 2016
Läget var perfekt. Centralt men ändå lummigt och vacker omgivning. Hade gärna stannat flera nätter och utnyttjat spat. Får göra det nästa gång!
4 out of 5
by Ron from Dallas

Great Hotel

Posted May 29, 2016 on Hotels
Wonderful hotel with a friendly great staff. Hotel is out in the woods and is quite and peaceful. Great restaurant and bar in the hotel. Staff was amazing and helpful
5 out of 5
by A verified traveler from NZ

Peaceful setting

Posted May 24, 2016
Peaceful setting, very big room & nice restaurant
5 out of 5
by HASAN from Izmir

Perfect stay

Posted May 13, 2016 on Hotels
Very nice and clean hotel. Nice and quiet location. Excellent breakfast.
3 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Oude elegantie.

Posted May 9, 2016
Pros: Mn de ligging en er lijkt een mooi sauna gedeelte bij te zitten, maar daar hadden we geen tijd voor tijdens ons verblijf.
Cons: Uitstraling van de kamers.
Op aanraden van vrienden hier een nacht geboekt. Het hotel lig in een prachtige omgeving en het personeel is erg vriendelijk. De kamers vind ik een beetje oubollig. De badkamer me douchegordijn vind ik anno 2016 eigenlijk niet meer kunnen. We hebben hier ook met 4 pers gegeten 3 gangen met 2 glaasjes wijn pp, koffie en apperitief totaal € 290,-, niet goedkoop. Wel weer zeer tevreden over de service: was mijn oplader vergeten, die werd per post nagezonden.
4 out of 5
by Marco

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Hoofddorp

Goed hotel aan bosrand.

Posted Apr 6, 2016
Cons: Geluidsoverlast op kamer 118 wegnemen. Zie ook ervaringen boven.
Location: De locatie is prachtig, bosrijk met mogelijkheden voor wandelen, fietsen e.d. Venlo dichtbij.
Kamer (118) was op zich prima maar overdag constant brommend geluid van vermoedelijk pomp bij zwembad. Gemeld bij receptie, die dit ter kennisgeving aannam. Niet bekend of zij er iets mee gaan doen. Het hotel is verder prima. Goed ontbijt en restaurant. Voldoende ruimte om overdag te vertoeven, zowel binnen als buiten. Wandelingen goed mogelijk
3 out of 5
by A verified traveler

Prachtig gelegen, goed hotel, maar duur

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Hotel met prachtige ligging aan de rand van natuurgebied. Nadelen: relatief hoge prijs voor vrij standaard hotel, geen koffie- en thee faciliteiten op de kamer, douche in het bad.
4 out of 5
by Juha

This traveler left a rating score only Posted Mar 19, 2016 on Hotels
5 out of 5
by ron

Mooi hotel op een prachtige locatie

Posted Mar 10, 2016 on Hotels
Mooi hotel op een prachtige locatie. Vriendelijke personeel en uitstekend ontbijt