Ratings based on 120 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
82% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Zeer vriendelijke behulpzaam en netjes

Posted Nov 7, 2016
Location: nvt
Zeer nette kamer, alle noodzakelijke zaken aanwezig , lekkere bedden Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam met alle vragen Perfect ontbijt Aanrader
4 out of 5
by A verified traveler

Het ontbijt

Posted Nov 5, 2016
Ik blijf maar terug komen vanwege de locatie van dit hotel
4 out of 5
by A verified traveler

Vriendelijk personeel en lekker ontbijt!

Posted Oct 29, 2016
Location: Heel goed!
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam daarom blijf ik maar logeren bij dit hotel! Jammer dat mijn werkopdracht bijna afgelopen is, maar zeker dat ok terug kom
4 out of 5
by A verified traveler

was goed voor één nachtje

Posted Oct 18, 2016
Location: locatie prima en dicht bij mijn werkafspraak en het station
prima service en vriendelijk personeel. Weinig licht in de badkamer en in bad douchen is niet echt geweldig.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 11, 2016
Pros: bediening
Cons: alles was wat gedateerd, indruk was allemaal wat smoezelig
Location: geode locatie
was niet helemaal naar verwachting, was zeker niet slecht maar dat was het dan ook wel
4 out of 5
by A verified traveler

Lekker krokante bacon bij het ontbijt

Posted Sep 13, 2016
Goed hotel, jaammer dat mijn hotelkamer naar lijfgeur rook
4 out of 5
by albert

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

fijn hotel

Posted Aug 27, 2016
Pros: nette en schone kamer, lekker ontbijt. leuke prijs
gezellig in het centrum van Weert, loop afstand van het station en parkeergarage
2 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Hotel bij station Weert

Posted Aug 24, 2016
Pros: De kamer is mooi en modern. Apart toilet van de badkamer en alles netjes.
Cons: Personeel achter de receptie.
Location: Centraal station om de hoek
Bij aankomst werden we amper begroet doordat 1 receptioniste in haar computer gedoken zat. De ander kregen we na een paar seconde oogcontact mee maar een warm welkom zat er niet in, terwijl dat toch juist de taak is van de receptioniste? Wij verwachtte; 'Welkom in Weert, goede reis gehad? Weet u waar te gaan in Weert', maar er kwam helaas niet meer als 'Uw kamernummer is 123 op de 1e verdieping ontbijt is van 8 tot 11 wilt u hier even tekenen?'. Ook stond er mevrouw in plaats van meneer op de reservering, dus ik meldde dit maar er werd niks mee gedaan en op mijn sleutelkaartje stond alsnog mevrouw. Klein detail maar totaal niet gastvrij of professionele houding van beide dames achter de receptie.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
Het hotel is redelijk. Prima ligging, prima service en het ontbijt is ook redelijk. Gewoon goed. je moet niet teveel verwachten maar voor 1 nachtje was alles prima. Ik had geen vieze badkamer zoals bij de meeste.