Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Holstebro, Danmark

En perle midt i et nationalt naturområde

Posted Sep 25, 2016
Pros: Alt er flot og godt, og jeg ville gerne se den person, som ikke befinder sig godt netop her.
Location: Placering midt et naturområde, hvor vi specielt havde fornøjelse af den velrestaurede by, Waren ved søen Müritz.
Straks man ankommer til Ringhotel Gutshof i Sparow fornemmer man storheden. Hotellet er ikke bare en enkelt bygning, men i stedet en adskillige flotte bygninger, som i den grad klæder hinanden - og som minder om et storslået jagtområde, der i sin helhed udmærket kan kaldes et slot. Sågar med egen kirke. Stedet er opbygget med megen smag, og det er ikke bare et normalt hotelværelse man bliver indkvarteret i - nej, i stedet for man anvist sin egen lejlighed med soveværelse, badeværelse og stue. Fra stuen var der egen udgang til terrassen, som ligger placeret i en skøn have. Lejligheden ligger placeret meget tæt på hovedbygningen, hvor den meget smukke restaurant er placeret i en smagfuld tilbygning. Her indtager man alle måltider, og restauranten har hovedsageligt specialiseret sig i vildtbaserede retter, der alle er meget velsmagende.
4 out of 5
by Norbert from Kollund DK

fint ophold i skønne omgivelser

Posted Jun 25, 2016 on Hotels
Hotellet ligger ideelt til at lave udflugter i omegnen. Desuden er køkkenet rigtigt godt . Er
5 out of 5
by Ulf

This traveler left a rating score only Posted Jun 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Frank

Eine Reise in die Natur

Posted May 21, 2016 on Hotels
Sehr ruhige Lage ideal zum Entspannen in schoner Anlage
5 out of 5
by Wolfgang from Rostock

Mit dem Fahrrad durch endlose Wälder

Posted May 20, 2016 on Hotels
Sehr erholsamer Kurzurlaub an Seen und herrlichen Wäldern.
5 out of 5
by Mikael from Vimmerby sweden

Bästa rekommendationer!

Posted May 7, 2016 on Hotels
Fantastisk personal trevliga och som kunde engelska. Bra frukost!!! Återkommer gärna vid fler tillfällen!
4 out of 5
by A verified traveler

På landet

Posted Dec 23, 2015 on Hotels
Overnatning på vej til Berlin. God service god mad.
4 out of 5
by Kari from Toftir

Great surprise, stayed longer than planned.

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Great experience! We were driving through Germany and needed at place for the night. We found Gutshof Sparow via hotels.com. And it was a very good stay. We ended up spending 3 nights at the hotel. The staff was nice, although some of them were not so good at speaking English. And our German was limited. Very reasonably priced! The food was good, although a bit "heavy". Not too much salad, lots of cabbage, potatoes and meat. Much inspired by local hunting traditions. Breakfast was varied and of a high quality. Breakfast-staff was nice and quick to serve coffee. The wellness facilities were included in the stay, much to our surprise. Good, small swimming pool, several types of showers, steambath, whirlpool, sauna. Our biggest surprise was the area surrounding the buildings. Lots of cozy nooks for picnics etc. Well divided areas with paths, trees. Exciting playground for kids, fort, pirate-ship. Nice pond with lots of fish. Only 8 minute drive from Malchow, with nice lakeside marina and cafés. 2 hours north from Berlin. If we get the chance to go back, we would prefer to go with other families and rent one of the appartment houses. Ringhotel Gutshof Sparow is recommendable!
5 out of 5
by Kjell from Sunne

Kanonhotell

Posted Oct 5, 2015 on Hotels
Här fick vi verkligen valuta för pengarna. Ett stort sovrum och ett stort vardagsrum för under 1000-lappen. Rent och snyggt. Bra WIFI! Trevliga omgivningar att promenera i. Maten på restaurangen var dock i dyraste laget. Vi åkte in till grannbyn och handlade på Netto. Kommer garanterat att åka tillbaka till det här hotellet. Vi var jättenöjda både jag och hustrun.
4 out of 5
by Michael from Düsseldorf

Ein sich lohnender Aufenthalt

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Ein rundum gutes Hotel mit erstklassigem Frühstück und Natur pur