Ratings based on 169 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 28, 2016
Pros: Tijdstip van ontbijt was vanwege de vele toeristen aangepast, ipv 7.00 uur tot 9.00 uur was er een mogelijkheid om tot 10.30 uur te ontbijten.
Wij sliepen aan de voorkant van het hotel, drukke weg waar veel verkeer rijdt.
4 out of 5
by A verified traveler from Maarheeze

Centraal gelegen hotel niet ver van centrum.

Posted Aug 28, 2016
Pros: De bar, gezellig en niet zo groot, veel jong personeel
Cons: Het algemene sanitair is aan vernieuwing toe en we misten een schuur/afdak waar je veilig fietsen kan wegzetten (niet direct aan de straat)
Location: Aan drukke weg gelegen en een ietwat klein terras. Echter wel ideaal mbt Corpus, centrum en de vele fietsroutes.
Na een wat stroeve ontvangst wat in beginsel een eerste indruk geeft en onze sanitaire stop (algemene toilet ruimte, erg verouderd en niet schoon) hebben we later onze mening bij gesteld. De kamer was van alle gemakken voorzien en er stonden 2 flesjes water klaar en ook het avond personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt was prima gevarieerd. Wel diverse keren moeten vragen omdat een en ander op was of er bijv. geen koffie mokken of glazen meer waren.
3 out of 5
by A verified traveler

Onprofessioneel hotelpersoneel

Posted Aug 26, 2016
Medewerkster aan de balie was aan de telefoon aan het klagen en discussiëren terwijl ik er 10 minuten stond met n vraag. Er hangt een leuke dartbord in de poolkamer waarvan het personeel het bestaan niet af wist laat staan waar de pijltjes lagen. Een jong meisje staat er s ochtends eieren te bakken die niet te eten zijn. Verstopte wastafelput. Wij wolden Duinrell en scheveningen combineren met n verblijf. Wil je er alleen slapen om er s ochtends weer gauw weg te wezen? Dan ligt het wel centraal.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima verblijf.

Posted Aug 22, 2016
Pros: Gezellig en rustig
De bedhoogte zou voor senioren best iets hoger mogen zijn.
2 out of 5
by A verified traveler from Houten

Dagje musical

Posted Aug 22, 2016
Pros: Helemaal niets.
Cons: Zie bovenstaande verhaal
Leek een goed hotel te zijn maar bij binnenkomst staan de spinnenraggen in de deur, personeel leek er weinig zin in te hebben, terwijl we geholpen werden hing een ander personeelslid aan de balie. Kamer was klein, donker(geen grote lamp om de kamer te verlichten alleen schemerlampjes) en een kleine douche. WC hebben we zelf maar schoongemaakt omdat er bloed op onderste rand zat. te smerig voor woorden. Onbijt was prima, niet heel uitgebreid maar dat kwam denk ik omdat het niet zo druk was. Bij het uitchecken hebben we 5 minuten aan de balie gestaan en 3 keer gebeld. De enige woorden die ik kreeg waren; U wilt uitchecken? Ok, fijne dag. Geen vraag, was alles naar wens, of een goedemorgen, of een excuus dat het zo lang duurde. Er kon geen glimplach vanaf. Voor mij nooit meer.
3 out of 5
by A verified traveler

Mittelmäßiges Hotel in mittelmäßiger Lage

Posted Aug 19, 2016
Pro: Mitarbeiter am Empfang sind wirklich sehr freundlich und hilfsbereit. Kleiner Kühlschrank auf dem Zimmer. Contra: Klimaanlage schlecht zu regulieren. Sauberkeit lässt sehr stark zu wünschen übrig!
3 out of 5
by A verified traveler from Groningen

Prima hotel op prima locatie voor normale prijs.

Posted May 13, 2016
Pros: De ligging in combinatie met de prijs
Cons: De douche: geen douchegordijn
Makkelijk met de (OV)fiets te bereiken vanaf het station om vervolgens in een half uurtje bij de musical Soldaat van Oranje te zijn.
3 out of 5
by A verified traveler

Direkt an der Autobahn, gut erreichbar

Posted May 8, 2016
Pros: Frühstück, Freundlichkeit des Personals
Location: Museum, Leoden, Keukenhof
Mit dem Auto schnell in Leiden im Zentrum. Hotel liegt direkt an der Autobahnausfahrt, daher auch viel Verkehr. War dennoch bei geschlossenem Fenster nicht störend, obwohl wir Zimmer zur Straßenseuite hatten...
4 out of 5
by J.E. from Etten-Leur

Als gewaarde gast behandeld

Posted May 5, 2016 on Hotels
Zeer vriendelijke ontvangst, waardoor je je direct thuis voelt.
4 out of 5
by Dennis from Assentoft

Posted Apr 29, 2016 on Hotels
Fint ophold og fornuftig priser på både mad og drikke i restaurant. Mad ok.