Ratings based on 43 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
80% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 11, 2016
Mooie hotel kamer met een goede service, kamer + badkamer waren netjes en schoon zoals je het mag verwachten
4 out of 5
by A verified traveler from Winschoten

leuk hotel mooie ligging

Posted May 9, 2016
Pros: prettige rustige sfeer
Cons: wat modernere kamers. Betere klachten afhandeling
Location: Prima locatie, alleen het weer liet niet toe om verder zaken te ontdekken
Leuk hotel mooie ligging makkelijk bereikbaar, wel gedateerd interieur. ontbijt was prima op de half rauwe eieren na. Heerlijk gegeten zowel in de brasserie als in het restaurant. Smiddag de lunchen waren ook weer prima verzorgd alleen de afhandelling van een kapot jus d orange glas kon wel wat beter. Maar verder prima verblijf gehad in Oisterwijk.
4 out of 5
by A verified traveler

In car - very nice and relaxing

Posted Feb 9, 2016 on Hotels
If you are in a car and do not need to be in Eindhoven it a good location with nice sights closeby.
5 out of 5
by A verified traveler from Heerlen

mooi en verzorgd hotel

Posted Jan 2, 2016
Mijn vriendin en ik hebben hier oud op nieuw gevierd. Er werd uitstekend voor ons gezorgd. Hotel personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten was op niveau (prijs/kwaliteit). Er werd rekening gehouden met mijn vriendin haar gluten allergie. Kamer was proper en ruim genoeg. Het is alles bij elkaar niet goedkoop maar dan heb je wel wat. Complimenten aan het personeel.
5 out of 5
by A verified traveler

great hotel

Posted Nov 28, 2015 on Hotels
Fantastic stay lovely hotel friendly staff
4 out of 5
by A verified traveler

Super hotel ca 20 min von Eindhoven

Posted Oct 28, 2015 on Hotels
Perfekt!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Super umgebung, toller wellnessbereich und sehr gutes essen Frühstück schon reichhaltig aber kein live koch für Omelett oder speck und keine geräucherten forellen.
4 out of 5
by A verified traveler

luxueus

Posted Sep 26, 2015 on Hotels
goed comfortabel/klantvriendelijk hotel/personeel, prachtig gelegen in de bossen
3 out of 5
by A verified traveler from NRW

Ruhige Lage im Wald

Posted Jul 30, 2015
Pros: Wellnessbereich zu empfehlen
Cons: nichts einzuwenden
Sehr angenehme Ruhe im Hotel und drum herum. Frühstücksbuffet sehr reichhaltig und vielseitig, top
5 out of 5
by gerald from Ipswich

Our holiday 2015

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
We had a very pleasant stay at the hotel and even the night porter got very wet when he ran to my husbands car with an umbrella for him,we would not stay anywhere else