Ratings based on 5 Verified Reviews

4.0 out of 5
3.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Miodowa Apartment Warsaw

Posted Jun 1, 2011 on Hotels
Great little apartment located right next to Old Town in Warsaw. I'll definitely stay there again. It was comfortable and access to everything was easy!!
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 26, 2012 on Hotels
4 out of 5
by ドラ

旧市街の近くのアパートメント

Posted Aug 5, 2012 on Hotels
部屋は広くてロケーションはOK オーナーさんと一度も会うこともなく、こういったスタイルの宿泊施設があるのだと思った。メールでアパートの暗証番号をもらい、キーの入ったボックスからキーを取り、そこに返す。部屋には洗濯機もあり長期滞在もできると思った。広さとロケーションを考えればそうなのかもしれないけど こんな感じの割には高いのかなと思った。(ホステルの方がすごく安くて、コミュニケーションもとれて良かった)ただ、場所は旧市街の近くでちょっと歩けば観光地が広がり便利だった。
4 out of 5
by Nina

Hyvä hinta/laatusuhde

Posted May 25, 2012 on Hotels
Huoneiston sjainti on keskeisellä paikalla, ja palvelu sekä kommunikointi henkilökunnan kanssa sujui hyvin, sekä ennen matkaa että matkan aikana. Avaimet sai itsepalvelulla kätevästi ennakkoon saatujen ohjeiden mukaan ja check-in ja check-out ajatkin sai hyvin sovittua.Pientä miinusta tulee ainoastaan suihkusta, josta lämmintä vettä tuli aika niukasti, eli hiusten peseminen oli hieman haastavaa. Kaiken kaikkiaan huoneiston hinta/laatusuhde oli kohdillaan.
5 out of 5
by A verified traveler from Helsinki

Loistodiili omilla rahoillaan reissaavalle

Posted Jul 24, 2011 on Hotels
Pienten alkuhankaluuksien eli oikeiden ovien ja niihin liittyvien avainten löytämisen vaikeuden jälkeen pelkkää positiivista sanottavaa. Kyseessä on kerrostalokaksio, johon on kiivettävä 67 porrasta, joten heikkojalkaisemmat välttäkööt. Tilaa on ruhtinaallisesti ja tarjolla on liesi, astianpesukone, jääkaappi, pyykinpesukone, nettiyhteys jne jne. Sijainti vanhan kaupungin reunalla vallan erinomainen. Kävelyetäisyys miltei minne tahansa vanhassa kaupungissa, bussi-, ratikka- ja taksitolpat liki vieressä - jos nyt jollain tekisi nyky-cityyn mieli. Lentokentältä/kentälle pääsee bussilla. Ja naapurikorttelissa hyvä ravitsemusliike (ja myös oikea kansanruokala). Omassa talossa kuuluisan konditorian pieni filiaali (todella suositeltava käyntikohde!) Arvokas vihje saapujille: talkkaritäti porttikongin ensimmäisessä ovessa vasemmalla. Puhuu vain puolaa, mutta asiat hoituvat! (Kannattaa muistaa riksalla.) Summa summarum: hyvä valinta hintatietoiselle, jolla ei ole tarvetta maksaa hotellin yö- ja päiväkerhoista, laajoista auloista yms tyhjästä.