Ratings based on 8 Verified Reviews

4.0 out of 5
4.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

Super super

Posted Dec 6, 2016 on Hotels
Godt hele vejen rundt.
5 out of 5
by A verified traveler

Wunderschöne Wohnung

Posted Sep 26, 2016 on Hotels
Es war eine wunderschöne Wohnung, super gelegen. 5-10min zu Fuss zum Bahnhof und Stadtmitte. 20 Min zu Fuss ins Judenviertel. Für mich persönlicher gemütlicher wie ein Hotel. Mehr Platz für sich, vorallem wenn man geschäftlich unterwegs ist, und nicht nur in einem kleinen Schlafzimmer den Abend verbringen möchte.
4 out of 5
by A verified traveler from Onsala

Bra val om du ska hyra stor lägenhet.

Posted Sep 12, 2016 on Hotels
Weekendresa med vänner.Lägenhet med utmärkt läge,nära gamla stan.
4 out of 5
by Sofianna

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Björn from Borås

Lägenhetslivet i Krakow

Posted Aug 19, 2016 on Hotels
Hotellet består av en mängd olika lägenheter placerade på olika ställen i Krakow. Detta innebär att receptionen är beläget på ett ställe som i detta fall var drygt 2 km från själva lägenheten. Har man inget emot en promenad är det inget problem, annars rekommenderar jag taxi. Utcheckningen var smidigt då personal från receptionen kom till lägenheten vid överenskommen tid. Vi slapp alltså gå till receptionen igen. Lägenheten ligger i ett säkert och låst bostadsområde. Lägenheterna är väl tilltagna och det är inte några problem att ta sig in med exempelvis rullstol. Toaletten och duschen är dock inte tillgänglighetsanpassade. Det finns ett fullständigt kök och diskmaskin (tabletter måste köpas). Sängarna består av två dubbelsängar och en bäddsoffa. De var "sådär" sköna och kuddarna var på sista versen. Dessutom var mörkläggningen obefintlig var bäddsoffan är placerad. Handdukar finns men inge duschcreme eller schampo. Det tar ca. 15 minuter att gå till centrala krakow. Där emellan kan man gå in i Galleria Krakow som huserar 500 butiker i alla dess färger. Dessutom är gallerian i anslutning till både busstation och tågstation. Det finns även en liten affär runt hörnet för att köpa det allra viktigaste.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

leilighet med trikkestøy

Posted Oct 5, 2014 on Hotels
grei leilighet mørk yttergang kort vei til gamlebyen en del bråk av trikkene
4 out of 5
by margaretha from ringsaker

sentralt

Posted Aug 20, 2013 on Hotels
Flott beligenhet. romslig leilighet men litt dårlig sovesofa. kunne vært trivligere på balkongen som var stor. men uten ordentlige møbler.