Ratings based on 14 Verified Reviews

4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Hans

Mooi, klassiek hotel

Posted Jan 16, 2017 on Hotels
Mooi klassiek hotel met sfeervolle maar wel wat kleine zolderkamer. Jonge dynamische en uiterst klantvriendelijke bediening.
5 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Nov 28, 2016 on Hotels
Gezellig hotel en mooi hotel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sfeervol hotel

Posted Oct 3, 2016
Mooi hotel met prettige sfeer. Kamer is netjes, wij zaten in het nieuwe gedeelte, en voorzien van moderne luxe. Tijdens ons verblijf geen andere gasten gehoord of last van gehad.
5 out of 5
by Daphne from Brussel

Posted Aug 14, 2015 on Hotels
personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik was samen met vrienden die een noodsituatie hadden, deze situatie is goed gecompenseerd - ambiance hotel aangenaam en de ligging is heel mooi in het landelijke.
3 out of 5
by Gert

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2015 on Hotels
4 out of 5
by madeleine from Amsterdam

Vernieuwd, maar met de glans van 'vertrouwde oud'

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Voor mij was het een Sentimental journey. We hebben daar vele jaren in de buurt een huisje gehad; regelmatig gegeten, geborreld etc, in Lunia. Na overlijden partner dus nu weer even terug/ nu alleen/ beviel me uitstekend door vriendelijke ambiance, ontvangst en bediening.
4 out of 5
by A verified traveler

bel hotel dans un joli parc

Posted Oct 29, 2014 on Hotels
Très bel hôtel dans un joli parc, silencieux. Chambre assez grande. Salle de bain contemporaine. Manque juste un sèche-cheveux. Service agréable.
5 out of 5
by A verified traveler

Sehr schönes moderne Zimmer

Posted Jan 20, 2014 on Hotels
Das Hotel wird gerade renoviert.Ein Teil war daher geschlossen. Die Gäste werden aber nicht beeinträchtigt.Mein Zimmer war sehr modern, groß und sauber. Das Abendessen war sehr lecker. Kann das Hotel uneingeschränkt empfehlen.
5 out of 5
by Thomas from Enköping

Hungrig och sen

Posted Sep 15, 2013 on Hotels
Utmärkt service. Jag kom efter stängning pga försenat flyg. Detta till trots stannar personalen tills jag kommer och fixar till en snabb vickning. Trevlig bemötande på alla vis.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 31, 2012 on Hotels
Uitstekend in algemene zin