Ratings based on 8 Verified Reviews

3.6 out of 5
75% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Breakfast was fantastic! All kinds of food.

Posted Jul 27, 2016
Pros: Needed some help with our visit, all hotel staff spoke English - all issues were solved!
Cons: Hotel doesn't have air conditioned rooms. We visited during an abnormally hot spell so room was a little stuffy
Had a couple issues with our 1st room - was given a new room without any hassle. Very helpful with any questions
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from oslo

Beste servicen

Posted Sep 27, 2016
Jeg opplevde svært god service av en kvinnelig nattresepsjonist. Jeg hadde booket feil dag og møtte opp til et fullbooket hotell. Hun hjalp meg med å finne et annet hotell og betalte til og med taxi for meg tiltross for at det var min egen feil. Dette vil jeg kalle service i høyeste grad
3 out of 5
by A verified traveler

Flott hotell i nærheten av Oslo

Posted Sep 2, 2016
Flott hotell, bra restaurant menuet er enkelt På rommet har du dårlig Ustabilt Wifi forbindelse.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 7, 2015
Dårlig bilde og lyd på TV. Vi bestilte dobbeltrom, men det var bare en pute og dyne på rommet.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 16, 2013
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ikke noe hotell for glutenallergikere!

Posted Sep 10, 2012
Pros: Veldig bra opphold, bortsett fra at de ikke var behjelpelige med å steke glutenfritt brød for oss.
Fint opphold, flotte rom. Det var en kjekk helg. Veldig dårlig behandling av glutenintolerant jente. Fikk ikke steke glutenfrie baguetter. Hotellpersonalet nektet, pga mattilsynet? Normalt har vi alltid fått servert glutenfritt og økologisk på hoteller i Quality, Choise, Comfort kjeden, Det ble derfor ikke gitt beskjed til hotellet i forkant om glutenfri mat. Overraskende dårlig. Ellers var alt veldig bra :)
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Berlin

Kleine Zimmer ohne Schrank

Posted Aug 4, 2009
Relativ leicht zu finden, großer gebührenfreier Parkplatz, hatte zwei verschiedene Zimmer für je drei Nächte, eins mit Dusche, eins mit Wanne ohne Stöpsel. Gute Betten, gutes Frühstück, nettes Personal, Englischkenntnisse erforderlich! Kinderfreundlich. Hotelbus zur City, ÖPNV-Bus zur/von City in der Nähe. Keine touristische Infrastruktur in Hotelnähe. Preiswerte Alternative zu den Oslo City-Hotels.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Blokker

prima hotel om de stad oslo te bezoeken

Posted Jul 21, 2008
kindvriendelijk. ietswat te kleine kamer. prima ontbijtbuffet. dichtbij de stad oslo. goed te bezoeken met openbaar vervoer.