Ratings based on 175 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
88% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 1, 2016
Veldig hyggelig mottakelse, lune omgivelser. God service. Veldig god bevertning.
4 out of 5
by Kai André from Sarpsborg

Hotell med atmosfære

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
To syklister som overnattet to netter i forbindelse med Birken. Hotellet har fin beliggenhet i sentrum. Enkelt med parkering. Meget serviceinnstilt og hyggelig betjening. Fantastisk frokost og kveldsmat inkludert i prisen, virkelig kvalitet. Rolig og fin atmosfære på hotellet. Rommet holdt helt grei standard, men ingen luksus. Anbefales!
4 out of 5
by Fredrik from Moss

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Renhold bra, men å måtte fjerne tidligere gjest avklippede negler som lå på terrassegulv var ikke hyggelig
5 out of 5
by A verified traveler from England

Comfortable, clean hotel helpful staff

Posted Aug 19, 2016
Pros: Located close to town amenities yet quiet.
Cons: Parking was in public car park behind hotel, but was not really a problem.
Location: Visited olympic ski jump and several other towns by the lake.
Arrived tired and weary, reception staff friendly, room very comfy and clean. Slept really well. Good buffet breakfast. Excellent free waffles in the afternoon, with cream and jam! Staff all very friendly and helpful.
5 out of 5
by Roar

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Trine from Skien

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Kjempe hyggelig betjening, flotte rom, vi hadde også balkong. God service med ettermiddsgskaffe m vafler og kveldsmat bufet.
4 out of 5
by A verified traveler

Helt greit hotell

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Fint hotell. Det startet fint med kveldsmat inkludert, det var overraskende og passet oss bra den aktuelle dagen. Fint rom, selv om det kunne vært renere og penere. Ung og litt uerfaren betjening, kanskje grunnet at det var sent i juli. Uansett var de meget serviceinnstilte og vennlige. Matsalen var hyggelig, men for liten. Perkeringskjeller trang, men ikke alt for kostbar, og i kjelleren til hotellet. Alt i alt hadde vi ett fint opphold.
4 out of 5
by Anders from Borås

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Ett normalt hotell-rum men det som var positivt var att kvällsmat ingick. Detta var extra skönt eftersom vi kom fram sent.
4 out of 5
by Trine from Oslo

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Supert hotell! Gulvet på badet var tydeligvis bygget oppå det gamle, for toalettet var veldig lavt og kunne med fordel vært byttet ut. Det så ikke spesielt delikat ut. Men ellers veldig fornøyd. Stort pluss for vafler og kveldsmat:)
4 out of 5
by A verified traveler

Sentralt

Posted Jul 31, 2016
Helt OK. God frokost, men litt kaos. Hyggelig og hjelpsomt personale.