Ratings based on 82 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
71% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Fin beliggenhet

Posted Jul 23, 2016
Enkelt og greit, slitte møbler på rommet. Enkel frokost med det som er nødvendig. Fin beliggenhet ved park og veldig stort utendørs svømmebasseng.
Comment from Hotel Management
by Steffen C, Hotel Management
Takk for din tilbakemelding! Vi søker hele tiden å gjøre vårt vandrerhjem bedre, noe dine vurderinger bidrar til! Mvh Steffen C Vert
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 27, 2016 on Hotels
Det var et helt greit, for ei natt, savnet dusj og toalett på rommet. Koselig sted. :)
4 out of 5
by Martin

This traveler left a rating score only Posted Jun 23, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Flott beliggenhet

Posted May 9, 2016 on Hotels
Flott beliggenhet, grei pris og god frokost! Litt lite bad og flat pute i senga. Trivelig betjening.
2 out of 5
by Stefania

Nice view but stinky room

Posted May 6, 2016 on Hotels
The problem of this place is the fact that the room was stinky and it was coming out of the bed area...so bad linen were new and clean, but covering an old and dearty mattress or pillow. I actually did not remove bed clothes, as it was asked to place them in basket when checking out, afraid of what I would have seen.... However the breakfast was great and the view from the room as well. But for that price, the room must at least clean all over.
4 out of 5
by Øyvind

This traveler left a rating score only Posted Apr 28, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Einar

This traveler left a rating score only Posted Apr 19, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Ok -

Posted Mar 4, 2016
Pros: Nær sentrum, luftige felles rom
Cons: rommene, heller to gode lenestoler slik at man kan sitte godt, et litt større bord for lap top...
Helt ok minus....dvs romstandarden var skuffende. Rommet slitt og enkelt men greit nok. Men har da overnattet på rom med hotellstandard til samme pris. Har nok opplevd å få lignende standard på rom, men det er når jeg har kommet i siste liten og måtte ta det de hadde. Ikke som nå når jeg hadde bestilt uker i forveien, så da er det vel slik standarden er på rommene.
Comment from Hotel Management
by Steffen C, Hotel Management
Takk for din tilbakemelding. Vi vil bruke den som en del i vår søken etter å bli bedre. Mvh Steffen C Vert
3 out of 5
by Vidar

This traveler left a rating score only Posted Jan 23, 2016 on Hotels