Ratings based on 204 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
89% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 22, 2016
Kein sonderlich schönes Hotel mit schmucklosen Zimmern und weichen Matrazen. Für eine Nacht, wenn nix anderes zu finden ist, o.k..
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hostel, netjes.

Posted Aug 3, 2016
Goede service, uitgebreid ontbijt. Ligging aan het station bijzonder handig.
2 out of 5
by A verified traveler from kaasa

Posted Jul 26, 2016
Folk på respon må Være høflig. På feles room må det være stille. Da en av hestene gikk ut kl. 23.30 og hentet en annen kar på romet som var meget brukte nesten hele.natta
5 out of 5
by A verified traveler

Fint rom i nærhet til kollektivtransport

Posted Jul 4, 2016
Fin opplevelse også lå det i nærhet av de aktiviteter vi skulle i Lillehammer
5 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Positivt overrasket

Posted Jun 24, 2016
Hoteller ligger veldig sentralt. Det er enkelt, moderne og rent. Frokosten var variert og bra. Tommel opp.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 20, 2016 on Hotels
God mat, god seng, hyggelig betjening.
3 out of 5
by Not Provided from oslo

helt ok

Posted Jun 19, 2016 on Hotels
Veldig basic, og rett ved siden av togskinnene (det er i stasjonen) men heldigvis går ikke tog om natta. Jeg sov godt. Frokosten var også veldig basic. Men prisen var mye lavere en andre hotel i området, og det var kun en natt så det var helt ok.
4 out of 5
by May-Lill

This traveler left a rating score only Posted Jun 7, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Silje

Posted May 18, 2016 on Hotels
Skulle overnatte for å nå frem til eksamen morgenen etter. Et forferdelig bråk fra stasjonen utenfor, det var umulig å sove noe som helst den natten.
Comment from Hotel Management
Her beklager vi så mye. Jernbaneverket skiftet skinner på skinnegangen. Desverre fikk ikke vi opplysnignerer om at de skulle ha så langvarig arbeid denne natta og beklager dette så mye.