Ratings based on 203 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
92% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Hyggelig hotell

Posted Jul 14, 2016
Pros: Plasseringen.
Cons: Dusjvegger.
Location: Kort vei til sentrum.
Fint hotell med hyggelig personale. God frokost. Litt lite parkeringsplasser i sommerhalvåret. Kort avstand til gågata.
4 out of 5
by Stein from Bergen

Fornøyd

Posted May 24, 2016 on Hotels
Besøke familie
4 out of 5
by Rolf

This traveler left a rating score only Posted May 20, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

fint hotell centralt

Posted May 12, 2016
Pros: lugnt läge
angenäm vistelse sköna sängar och underbar frukostlugnt läge
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 11, 2016 on Hotels
5 out of 5
by jan-olof

This traveler left a rating score only Posted May 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Sindre from Ålesund

På gjennomreise og en god natt søvn.

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Jeg og min sønn var på gjennomreise og hadde en natt her, god mat på resturanten og frokosten var ok. Parkeringsplassen var full så jeg parkerte ute på gaten. de deler visst parkeringen med resturanten og det kan bli litt utfordrende på kvelden.
2 out of 5
by A verified traveler from stavanger

En nitrist opplevelse

Posted Apr 5, 2016
Pros: Ukoselig, trist rom
Cons: Interiøret
Mølla kaller seg CHARMHOTELL, jeg må innrømme at jeg er litt usikker på hva denne betegnelsen skal bety - men sjarmerende er dette hotellet i alle fall IKKE. Mitt rom var rett og slett nitrist. Hvis jeg noen sinne besøker Lillehammer igjen kommer jeg definitivt ikke til å velge dette hotellet.
5 out of 5
by John

This traveler left a rating score only Posted Apr 4, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Stavanger

Greit hotel, kort vei til skyss stasjonen

Posted Apr 3, 2016
Pros: Beliggenhet. Kort vei til sentrum. Herlig å høre elven bruse nedenfor vinduet på rommet.
Cons: Bedre garderobeforhold. Kanskje en kommode eller hyller under skrivebordet?
Location: Overnattet fra 2.påskedag (mye stengt ) . Dagen etter dro jeg videre., men fikk likevel tid til å gå til kunstmuseet som ligger ganske nær hotellet.
Koselig "tun" med sittegruppe utenfor inngangen. Hyggelig og hjelpsomt personal i resepsjonen. Komfortabel seng og gode stoler på hotellrommet. Fine og avstemte farger på tekstiler. Lun atmosfære. God frokost på Egon. Praktisk å benytte restauranten til andre måltider også.