Ratings based on 1,066 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
81% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Malmö

Centralt beläget

Posted Nov 26, 2016
Pros: Sängen var bra med sköna kuddar och täcken, frukosten var god med stort utbud.
Cons: Det enda jag saknade var korv till äggröran.
Location: Hotellet ligger väldigt centralt, precis vid Våghustorget, perfekt om man skall ta sig någonstans med buss.
Rummet låg högst upp på 7e vån., ganska litet rum men funktionellt. Personalen var tillmötesgående och kunniga om vad som var på gång i Örebro.
5 out of 5
by A verified traveler from göteborg

örebrobesök

Posted Nov 14, 2016
Pros: Allt var bra
Cons: allt var bra
Location: Läget är bra i staden .Fina stadspromenader
Bra läge i staden .Prisvärt God service .Kaffe alltid tillgängligt .Utmärkt frukostbuffe
4 out of 5
by A verified traveler from Örebro

Bra centralt läge till ett rimligt pris

Posted Nov 14, 2016
Generellt var det bra, bara frukosten som var en liten besvikelse...eller så hade vi otur med att få torrt bröd.
4 out of 5
by A verified traveler from Kinna

Utmärkt, nära centrum!

Posted Nov 3, 2016
Trevlig personal, nära slottet och gallerior och bästa frukosten. 😃
3 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Slitna rum, men bra frukost

Posted Nov 3, 2016
Location: Ligger "mitt i smeten" med närhet till gallerior och restauranter
Rummet var väldigt trångt för två vuxna med två barn. Väldigt slitna golv och till hälften ostädat (kompenserades dock). Frukosten med personal av väldigt hög klass.
4 out of 5
by A verified traveler

Underbar frukost, stort utbud!

Posted Nov 2, 2016
Pros: Sängarna, badkar.. Trevligt bemötande av all personal
Cons: Stark belysning på rummet. Byta ut nån lampa mot lite svagare ljuskälla..
Location: Ca 5 min promenad från stadskärnan.
3 out of 5
by A verified traveler from Malmö

Andra besöket

Posted Oct 30, 2016
Helt nöjd med rummet. Bad att få samma som vid första övernattningen och fick det. Tyvärr var skrivbordslampan trasig men det löste sig då det fanns en flyttbar golvlampa. Bor gärna där igen då det ligger bra och har en lugn och trevlig atmosfär.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 17, 2016
Pros: Sängarna och läget
Cons: Frukosten
Trevliga rum, bekväma sängar Frukostmatsalen är trevligt inredd men för liten för kapaciteten av gäster, folk får vänta på lediga platser och griniga frukostmänniskor ingen trevlig upplevelse för gäster eller personal.
4 out of 5
by A verified traveler

Trevligt hotell

Posted Oct 10, 2016
Location: Centralt och nära till kvällsöppen affär om man använder sent och behöver något. Promenadavstånd till det mesta.
Rummet var trevligt med en varm atmosfär. Skön säng och behaglig inredning. Toalett och dusch var helt ok. Bodde i ett hörnrum då jag hade utsikt åt två håll. Det finns dock tjocka gardiner att dra för om man vill ha riktigt mörkt när man sover.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 9, 2016
Mycket bra frukost också. Mycket trevligt i helhet.