Ratings based on 518 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
89% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotell

Posted Nov 14, 2016
Pros: prisen
Ok standard på rommene. Hyggelig betjening. Ligger litt utenfor sentrum, men det går greit med kjøring. Ligger vegg i vegg med en stor matbutikk og fastfood butikk. Frokosten var helt ok. Pluss for at de serverer ordentlig appelsin juice.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 11, 2016
Cons: Maten blev man magsjuk av. Så kallt på rummet att det var svårt att sova.
Kommer aldrig besöka detta hotel igen. Dålig standard. Kalla rum. Dålig mat i restaurangen. Min son blev magsjuk.
Comment from Hotel Management
Nov 14, 2016 by Therese Hjelmberg, Hotel Management
Hej, Tack för du tog dig tid att berätta för oss om din upplevelse av vårt hotell. Vi blir mycket ledsna över att ditt besök hos oss inte motsvarat dina förväntningar och vi skulle gärna önska att du kontaktar oss vidare kring sjukdomsfallet, då vi önskar få undersöka orsaken närmre. Du får gärna kontakta oss vidare på telefon, 019-777 12 13 alternativt via email, kock@eurostoporebro.se. Hälsningar, Therese Hjelmberg Kökschef
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 9, 2016
Det var god frukost. Bra service från personal.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 7, 2016
Ett litet täcke till dubbelsäng en som man skulle dela på. VI ringde roomservice kl 22.30 och önskade ett täcke till. Det tog 3 timmar innan vi fick täcket.
5 out of 5
by A verified traveler from Søborg

Dejligt hotel med god service

Posted Nov 6, 2016
Pros: Dejligt hotel med god service
Location: Dejligt med indkøbsmuligheder tæt på
Dejligt hotel med god service. Hurtig ind - og udtjek
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 23, 2016
Pros: Bra parkering, bra personal, bra frukost ofta god tillgång på rum
Cons: Sängen helt slut borde bytas omgående. Endast ett täcke i en dubbelsäng.
3 out of 5
by A verified traveler

Standardhotell

Posted Oct 3, 2016
Medelmåttigt hotell men personalen är trevlig och serviceminded.
4 out of 5
by A verified traveler from Lerum

Bra handikappanpassat rum.

Posted Sep 20, 2016
Pros: Bra belägenhet, nära till våra vänner som vi hälsade på i Örebro.
Cons: Flytta duschstolen till sidan och ej under kranarna. Vägghandtag på sidan i dusch. Flytta tvålbehållare, tvättställ, närmare för att nå från rullstol
Location: Nära till Ica-maxi och andra butiker.
Lätt att använda för min fru som sitter i rullstol.
4 out of 5
by A verified traveler from W

Centralt och lättillgängligt

Posted Sep 9, 2016
Trevlig upplevelse. Mycket nöjd med vistelsen. Härligt generös frukost.
2 out of 5
by A verified traveler from UK

HOTEL DA DIMENTICARE

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
STAFF MOLTO DISPONIBILE MA LA CAMERA ERA DAVVERO PICCOLA E LA ZONA BRUTTA