Ratings based on 190 Verified Reviews

4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.3 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Theocharis from Cyprus

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Cozy hotel with beautiful design. Hotel service was AMAZING. The room was clean and quiet throughout the day/night. Complimentary breakfast AND complimentary dinner. Highly recommended
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Karl from Sölvesborg

Small nice Hotel

Posted Feb 9, 2016 on Hotels
Good value for money.
4 out of 5
by Hans from Karlstad

Chic Hotel with great service!

Posted Nov 20, 2015 on Hotels
An old indoor swimming pool and baths has been transformed into a hotel. The result: A success! Very chic and very much cool design. The rooms were big and the beds comfortable. The breakfast buffet was great, but even better was the dinner buffet the night I arrived which was INCLUDED IN THE PRICE!! It was delicious, with a lot of food and even deserts after. Highly recommended! I will return when in the area again!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by markontyne

Hotel Ett

Posted Mar 13, 2013
Pros: it was winter and cold outside
Cons: food
Location: opposite local pond frozen duck skating on ice
excellent buffet breakfast and dinner relax room brilliant
5 out of 5
by Mattias

Pärla i Oskarshamn

Posted May 22, 2017 on Hotels
Detta är ett av de hotell vi har trivts bäst på. Vi reser ofta och har väldigt mycket att jämföra med. Man får ett fantastiskt bemötande direkt från check-in. Man känner sig välkommen från första stund. Hotellet är ju en gammal omgjord simhall så det blir en lite annorlunda upplevelse. Vårt rum som var badmästarens gamla rum hade jättestora fönster och väldigt högt till tak. Rymden gjorde att rummet kändes väldigt mycket större än det var. Badrummet med dusch var också väldigt stort och hade skön golvvärme. Just detta rum hade även ett kylskåp och en egen liten uteplats. Vad gäller maten så var frukosten väldigt god och hade allt från flingor via nybakt bröd till våfflor, äggröra, korv, köttbullar och bacon. Allt man kan önska sig. Det ingår även vissa perioder en kvällsbuffé. Bland annat så åt vi den godaste vegetariska tortellinin jag någonsin har ätit. Helt fantastisk! Området är väldigt lugnt trots att det är nära till allt och hotellet i stort var väldigt tyst. Fanns inget att stör sig på. Sängarna är mjuka och sköna. Inte alls så slitna och knöliga som det gärna blir på hotell. Det är gratis parkering och det finns gott om parkeringar runt om hotellet. Ska man hitta något negativt så var det väl så att mottagningen på deras wifi inte var det bästa, men när man väl kopplat upp så höll det sig. Allt som allt ett fantastiskt hotell som jag varmt rekommenderar till alla som söker ett boende i Oskarshamn!
5 out of 5
by Kenneth

This traveler left a rating score only Posted May 22, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Niclas

This traveler left a rating score only Posted May 21, 2017 on Hotels
5 out of 5
by Maria

Rent,fräscht och trevlig personal

Posted May 17, 2017 on Hotels
Hotellet var väldigt centralt,bara gå över ån så var man i centrum. Personalen på hotellet var mer än hjälpsamma när det gällde allt från frågor om restuaranter till sevärdigheter. Frukosten var kanonbra. Vi kommer absolut tillbaka!
5 out of 5
by Marlene

This traveler left a rating score only Posted May 1, 2017 on Hotels