Ratings based on 854 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
90% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.9 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler

Forferdelig

Posted Jun 11, 2015
Cons: ALT!
Overnattet heldigvis bare noen timer i ett rom med møkk oppover vegger og dører. Skøyteledninger i kjøkkenskap, under senger og ellers i rommet. Brannfelle og absolutt ikke etter forskrifter om brannvern på overnattingsplasser. Møblene var så gamle at malingen flasset. Mikrobølgeovnen virket ikke, da satte vi bare inn en ny, uten å fjerne den gamle. Selv med lav pris var det absolutt IKKE verdt pengene. Her burde man ha fått betalt for å bo.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Marit from Halden

Overnatting 20.mai

Posted May 26, 2015 on Hotels
Rent rom og hyggelig ansatte. Rommet er helt okay å sove i for en natt - komforten er helt grei til prisen, men ikke mer enn det. Du får hva du betaler for. Kort veg til flyplassen med shutlebuss nr.44.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Emmy Jorun from Karlebotn

Rimelig overnatting

Posted May 22, 2015 on Hotels
Oppholdet ok for en rimelig penge. Rent rom, men senga passet ikke min rygg.God frokost og greit personale.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Kjetil from Stavanger

Enkelt og greit

Posted May 18, 2015 on Hotels
Bare for overnatte og reise tidlig dagen etter
3 out of 5
Recommended
for Families
by Ingunn from Hemsedal

Enkelt og billig ved Gardermoen.

Posted May 18, 2015 on Hotels
Skulle ha et overnattingssted i nærheten av Gardermoen pga tidlig avreise neste morgen. Det var enkelt rom. Ikke ferdig oppredde senger, men sengetøy og håndkler lå sammenbrettet på sengen. Billig å stå parkert der mens vi var bortreist sammenliknet med andre parkeringsalternativer på Gardermoen, og shuttlebuss som gikk rett utenfor. Dette kommer vi til å benmytte igjen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tore

This traveler left a rating score only Posted May 16, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Karen from SF,ca

Oslo airport

Posted May 15, 2015 on Hotels
Needed to be near airport & not pay a lot. This was perfect. Shuttle from/to airport is not free but not expensive either...fyi.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Daniel

This traveler left a rating score only Posted May 12, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by Jamie from arbroath

just an overnight

Posted Apr 27, 2015 on Hotels
like most airport hotels you fail to get what you pay for but location is everything, glad it was just an overnight.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

standard som vandrarhem för 150:-/natt.

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Rummet var, som vilket rum som helst. Men då man kom till det gemensamma köket så föll betyget enormt. Spis/köksfläkt ej rengjord på lång tid, vattenkokaren ej tömd på vatten sedan länge. Bestick fanns icke och kastruller var knappt brukarbar efter disk.