Ratings based on 222 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
95% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by Anne lise from Alta

Frekk betjening og overbooking uten kompensasjon

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
hotellet var overbooket slik at da vi kom dit kl 2300 ble vi avvist, selv om vi hadde informert om sen ankomst, uten at vi fikk hjelp til å skaffe annet alternativ og uten så mye som en beklagelse......
5 out of 5
by Hamza from Malmö

Perfekt!

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Vi var super glade for endnu engang, at have valgt Bjørvika Apartments. Vi vil altid vælge Bjørvika, for hver gang vi tager til Norge.
4 out of 5
by Janne

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Helt greit. lite handuker
5 out of 5
by Helge

Her vil vi bo en annen gang også!

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Bedre å bo i leilighet enn hotell, større plass, kjøkken/stue og eget soverom
3 out of 5
by A verified traveler

Sightseeingtur i Oslo

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Sightseeing i Oslo. Det var mye å se på. Operaen, Akershus festning, vigelandsparken, frognerseteren, Holmenkollen, Bygdøy med norsk folkemuseum, kontiki, fram, vikingmuseet.
4 out of 5
by Tore

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Tore from Ulsteinvik

Posted Jul 17, 2016 on Hotels
Helt grei leilighet som var relativt nyoppusset, alt tilbehør og det en kan trenge for weekendopphold i storby. Eneste som evt. kan klage på, var at det var utrolig dårlige puter i sengene, altfor utslitt... Kunne godt få nye håndduker når en familie på 4 har langweekend.....
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 13, 2016 on Hotels
in class rom mye varem natt sover ikke kan inn aircondeshen
5 out of 5
by Siv Reiersen from Sola

Sentral, flott leilighet

Posted Jul 11, 2016 on Hotels
Veldig bra leilighet. Sentralt i forhold til Oslo S. Reint og fint. Sikker parkering i garasjeannlegg. Anbefales på det sterkeste ved lengre opphold.