Ratings based on 278 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
92% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

They are terrific

Posted Oct 4, 2016
We stayed for 4 days, then returned 3 weeks later. They stored a piece of our luggage during this time. Good price, includes breakfast and dinner. Easily accessible on the tram. We will return for sure.
5 out of 5
by A verified traveler

Flott hotell og atmosfære! Deilige vafler og mat!

Posted Sep 9, 2016
Pros: Mat, vafler, interiør, atmosfære, beliggenhet
Cons: TV-plassering i rommet, som er en bagatell....
Location: Nær oslosentrum med tusener av muligheter!!
Rolig og god atmosfære! Koselig interiør! Luksus med kveldsmat og vafler på ettermiddagen! Nydelig med kaffe og kakaomaskin i gangen! Nært sentrum! Ok parkeringsmuligheter. Vi kommer gjerne igjen!
5 out of 5
by A verified traveler from manchester

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Had a great time here and the breakfast was great. The room was small but fine for a two night stay. The bathroom was the smallest I had ever seen but functional.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 4, 2016 on Hotels
Wifi didn't work in the room
4 out of 5
by A verified traveler from Düsseldorf

Schönes Hotel in Zentrumsnähe

Posted Aug 26, 2016
Pros: Ambiente, Stadtnähe, Gratis Snacks und Abendessen, freundliches Personal
Cons: Mehr vegetarische Gerichte/Angebote
Das Hotel ist schick eingerichtet und bietet im Foyerbereich vielseitige Möglichkeiten einmal ruhig zu verweilen. Das Personal war immer freundlich und hilfsbereit. Man benötigt zu Fuß ca. 10min zum königlichen Schloss und weitere 5min in die Innenstadt. Straßenbahn ist etwa 500m entfernt. Was uns negativ aufgefallen ist, dass unser Zimmer leider recht klein ausgefallen ist. Neben dem Bett war da nicht mehr viel Platz. Leider war das Bad noch kleiner und es hatte keine vernünftige Duschtrennwand. Negativ war leider auch, dass es keinen Wasserkocher auf dem Zimmer gab. Ein sehr großer Pluspunkt waren dagegen die gratis Heissgetränke als auch die gratis Snacks. Neben Waffeln am Nachmittag gab es Abends auch ein einfaches Abendessen ohne Aufpreis. Das Frühstück war ebenfalls sehr gut mit großer Auswahl. Wer zu kleinen Abstrichen beim Zimmerkomfort bereit ist kann bei diesem Hotel eigentlich nichts falsch machen. Würde ich wieder buchen.
5 out of 5
by Sigfred from Bud

Weekend tur til Oslo

Posted Aug 13, 2016 on Hotels
Da vi kom til hotellet, tok det lang tid (ca et kvarter) før det kom noe resepsjonist. Men etter at vi fikk sjekket inn var rommet stort med god plass. Badet var rent og pent. Meget god frokost. Hotellet ligger i et stille området et lite stykke fra Oslo sentrum, men det var lett å komme seg til sentrum. Vi hadde en veldig fin helg, og kan anbefale dette hotellet.
4 out of 5
by A verified traveler

Stille og rolig

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Stille og rolig hotell som ligger sentralt på vestkanten. Kort gåavstand fra både Frogner og trikk.
5 out of 5
by Ingvill Krogstad

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Kai André from Sarpsborg

Servicen må forbedres

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Nok en overnatting i vårt favoritthotell i Oslo. Gabelshus skuffer aldri, heller ikke denne gang. Likevel var vi ikke helt fornøyd med servicen vce dette oppholdet. Vi ble møtt av høylydt krangel mellom rengjøringspersonell og andre ansatte i resepsjonsområde. Vi fikk dessuten ikke sjekke inn før kl 1530. I frokostsalen var det tydelig underbemannet, og det gikk helt klart utover kvalitet, renslighet og service. Vi kommer uansett tilbake, og håper at servicenivået er tilbake på vanlig nivå neste gang. Gabelshus byr på flotte rom, gode senger, rolig atmosfære, god frokost i et fantastisk område av vakre Oslo.
4 out of 5
by Alex

This traveler left a rating score only Posted Jul 19, 2016 on Hotels