Ratings based on 296 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Stavanger

Velger noe annet neste gang....

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Skuffende opphold ifb KK-milå 2016. Fikk ikke sjekket inn tidlig, uten å betale for det. Skittent rom da vi kom, inntørket og blodig snue på nattbordet, søl opp etter veggen, lo-dotter på badegulv sand/småstein på parkettgulvet. Kveldens rett fredag og lørdag var en type stekt fisk, og det kjente du på lukten i gangen, trappen, resepsjonen, baren - kort sagt overalt. Frokosten var mangelfull, heldig om du fant rent bord, pålegg på serveringsfatene og en servitør som klaget over lav bemanning. Samme gjentok seg søndagsmorgen. Trist opplevelse, kommer ikke tilbake.
4 out of 5
by david from Glasgow / SCOTLAND

I want to go back to Oslo & the clarion savoy .

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
Oslo is a great city & this hotel is a 10 minute walk from anything that you need or would like use or visit , we will return .
4 out of 5
by A verified traveler

Opp- og nedtur.

Posted Aug 23, 2016 on Hotels
Feiret en rund dag på hotellet, med fantastisk mat og drikke og like god service! Servitøren fortalte om hver rett og hver vin og var på pletten ved det minste behov. At vi fikk være i et avskjermet rom i resturangen var en stor fordel. Baren derimot var ikke mye å skryte av. Altfor upersonlig og trist stil. Og uansett hva vi bestilte av drinker så kom det i samme type glass! Kjedelig! Dessuten kunne utvalget vært bedre. La oss få tilbake stemningen på "gamle" Savoy!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 7, 2016
The hotel location is fantastic. Lots of options to eat at walking distance. You can walk to near by attractions.
5 out of 5
by Anne from Troms

Sentral beliggenhet og god frokost.

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
Fin og rolig beliggenhet sentralt i Oslo. Utmerket frokost. Hyggelig og hjelpsom personale. Kort vei til flytoget og trikkeholdeplass like ved.
5 out of 5
by A verified traveler

Flott beliggenhet midt i Oslo

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Bra beliggenhet. T-banestasjon i nærheten. Alikevel gangavstand til mye sentralt I Oslo. Få minutter til Karl Johans gate. Sentralt men alikevel rolig område ved siden av National galleriet.Flere bra spisesteder I nærheten.
5 out of 5
by Adriano

This traveler left a rating score only Posted Jul 19, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from South Florida

Very nice hotel, pleasant staff, comfortable.

Posted Jul 15, 2016 on Orbitz
Pros: Clean, inviting, old world charm and convenient to the city center.
Cons: There is a disco across the street and you can hear the music up to 3:00am. I also did not like the noise that come from the trolleys(every 10 min)
Location: Close to museums, shops, city center, the dock and city hall.
I enjoyed my stay and was appreciative of the breakfast and dinner buffets. I saved a ton of money during my stay. Oslo is one the most expensive cities in the world, so it was a benefit to save $$ when I can.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice Hotel, good location

Posted Jul 10, 2016
The hotel staff were friendly and helpful. The location is a few minutes walk from the main street and a 10 minute walk to the harbour area. The hotel was clean, quiet and a good location to base your city exploration from. The only annoyance was that the hotel only had 1 elevator that was really tiny, but other than that it was good.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
Sentralt og greitt opphold, fornøyd :-)