Ratings based on 160 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
92% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.8 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Ypperlig beliggenhet med 5 min. gange til T-banen

Posted Oct 30, 2016
Pros: Ypperlig beliggenhet, med kort avstand til T-Banestasjon ved nasjonalteateret. Dobbelseng med god madrass.
Cons: Hele arbinsgate 3 bør renoveres. Inngangspartiet,den skumle knøttlille heisen og trappeoppgangen var spesielt stusselig. Tett vask og løs dusjslange.
Location: Kort veg til alt i sentrum. Kan labbe til restauranter og shopping både i Karl Johansgate og Vika/Akerbrygge.
Arbinsgate ligger ypperlig til dersom man er avhengig av å bruke T-Banen. Denne turen ble dette leilighetskomplekset valgt nettopp av den grunn. Jeg tok et kurs på BI, og benyttet T-Banen til og fra skolen. Kort og grei avstand til sentrum med restauranter og butikker, både ved Karl Johansgate og Vika/Aker brygge. Men standarden på disse leiligheter innfridde ikke mine forventninger. Forventninger skapt av tidligere besøk ved Frognerhouse i Skovveien og Bygdøyalle Disse leilighetskomplekser hadde svært lekre leiligheter og innbydende resepsjon/mottak. Arbinsgate hadde et stusselig inngangsparti, knøttliten skummel heis, og mye lavere standard generelt. Servanten på badet var pottetett, og dusjslangen hang og slang blandt utette dusjvegger. Neste besøk blir garantert ikke ved Arbinsgate. Dog om beliggenheten var meget sentral og god. Jeg forsøker nok Colbjørnsgate og forventer samme standart som tidligere erfaringer. Colbjørnsgate temmelig nærme sentrum dette også.
4 out of 5
by A verified traveler from St.Petersburg

Bra beliginhet, dårlig sengetøy, seng, såpholder i

Posted Oct 30, 2016
Pros: Rolig, beliggenhet, men dårlig seng, sengetøy og sofa og tepper er ikke rene nok. Resepsjonen ligger et annet sted. Info på Expedia fantes ikke eller ikke tydelig nok slik at man ser det ikke med en gang.
Cons: Rolig, ligger godt. For min del alt var tilgjengelig på gang avstand.
Location: Beliggenhet er det hoved argument. Ibsen som nærmeste nabo! :) National galleri, teather, to flotte parker, historisk senter av denne flotte byen.
3 out of 5
by A verified traveler

nice apartment but check in could've been easier

Posted Sep 4, 2016
We had to check in late into the arbinsgate apartment as our flight was severely delayed. As the apartment has no reception desk, we had to walk to the main building "10 minute" away with our luggages, which is not a problem as it was already mentioned to us in the email. Through intercom, the staff at the main building told us how to obtain a key, NOTHING ELSE, had to ring up to ask which apartment number we were assigned to. We later found out the hard way that the key is a temporary one, which needs to be swapped at the main reception the next day. We allegedly missed the introduction letter meant for us in a tin box next to the temporary key storage area. While we appreciate the security measure put in place for residents, all of these (including check in instructions) could have been at least mentioned in the welcome emails prior to arrival. Also, I fail to understand why the staff who talked to us on the intercom didn't even bother to alert us to this! If these are all too hard, they could have even just told us to watch and look out for the important letter upon arrival. In summary, I won't be recommending this place if you are travelling with elders or huge heavy luggages.
5 out of 5
by A verified traveler from oslo

Parfait pour une petite famille

Posted Aug 18, 2016
Pros: Espace de l'appartement et tous les services qui allaient avec (wifi, TV,...)
Cons: Cours intérieure parfois bruyante
Location: Quartier assez agréable près du Palais Royal. Le parc était juste à côté. Le centre était lui aussi à proximité
L'appart était parfait. Il y avait suffisamment d'espace pour 4. La cuisine et le coin living était suffisant. Globalement parfait.
4 out of 5
by A verified traveler

Bra alternativ, men kan også forbedres

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Sentralt plassert leilighet med grei standard. Gode senger. Noe begrenset utstyr/redskaper på kjøkken. obs: ikke komfyr. Litt støy fra gaten. Vi hadde et problemfritt og fint opphold.
3 out of 5
by Anna from Sthlm/Bryssel

Bra läge, bra för familj

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Vi fick hjälp att byta rum snabbt då rummet vi först fick på vån 5 hade fönster i golvhöjd som inte var säkra för småbarn. Ej tillräckligt med produkter i badrummet med tanke på att daglig städning ej ingår. Hade föredragit daglig städning. Såg ingen info innan vid bokning om att man måste checka in och hämta nyckeln några kvarter bort.
5 out of 5
by patrice from montelimar

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Appartement idéalement placé à 10mn à peine du port..
4 out of 5
by Cecilie E from Stavanger

God beliggenhet

Posted Jun 22, 2016 on Hotels
Vi reiste 3 venninner på tur til Oslo. Leiligheten hadde god beliggenhet, og en god standard. Strålen i dusjen kunne med fordel vært litt bedre, ellers var rommet helt OK for et korttidsopphold. Bor gjerne i Arbinsgate ved neste Oslo besøk.
5 out of 5
by Keith

This traveler left a rating score only Posted Jun 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Malaysia

Decent City Accommodation

Posted Feb 12, 2016
Pros: Convenience. Near my work place. Relatively quiet. Pretty Comfortable with 2 single beds and a sofa bed. Can easily accommodate 4 pax
Cons: Easier way for customers to obtain the key card.
Location: Pretty near to city hall. Walking distance to the national theater
Unfortunately, had to travel to the reception in order to get the key to the apartment. This is about another 10 - 15 minutes walk away from where I was staying. Wish they had laundry detergent available. Think you need to buy it yourself. I did however appreciate the fact that you can just drop the key card into a Speedy Check-Out Box as opposed to having go all the way back to reception.