Ratings based on 376 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Orkdal

Fint hotell men lukten på rommet var dårlig

Posted Jan 17, 2016
Jeg synes at det var et fint hotell. Vi fikk et familierom som var stort. Rommet var ikke så rent. Ventilasjonen bråkte så mye. Den forårsaket dårlig luft inn på rommet fordi den trekte inn røykluft (oppvarming ved hjelp av ved fra utsiden, tror jeg). Vi måtte skifte rom pga. Dette fordi det var ikke behagelig å sove der. Vi fikk stor hjelp av en kvinnelig ansatt som jobber der og det setter vi pris på. Det nye rommet som ligger i fjerde etasje var nyere og bedre (det gamle var i andre etasje).
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Perfekt lokasjon

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Flott rom med fullt utstyrt kjøkken. Komfortabel seng. Ligger veldig sentralt, buss og trikk i umiddelbar nærhet.Eneste minuset er at det tok en evighet å få varmt vann i springen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kjetil

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Roger from Trondheim

Bestiller her neste gang.

Posted Oct 1, 2015 on Hotels
Godt mottatt i resepsjonen. Fint rom, med mulighet til å lage egen mat.Gode Restauranter og kafeteriaer i Nærheten. Bra beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hans

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anne Beate from Bergen

Fine omgivelser og rolig område.

Posted Sep 22, 2015 on Hotels
Veldig behagelig å bo her, med fine omgivelser ute og inne. Tv på rommet hadde veldig dårlig forbindelse. Frokost på døren var ikke imponerende til den prisen, dårlig pulver kaffe. Men stedet er helt opp og der er jo kaffebar I underetasjen så hvorfor få frokosten levert på døren.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jens

Greit, men ganske lytt mellom etasjene.

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Greit hotell/leilighet, men veldig lytt mellom etasjene. Litt tungvindt å måtte hente nøkkelkort på et annet hotell som ligger en 5-7 minutters gange fra hotellet. Heisen virket heller ikke, og de automatiske dørene virket heller ikke, slik at man måtte benytte rømningsveiene når man skulle ut!