Ratings based on 247 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
95% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Gratis parkering

Posted Sep 9, 2016
God sørvis, stort utval til frukost og gratis parkering.
5 out of 5
by Kjell-Arne from Sola

Effektiv service. Godt hotell. God frokost.

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Vi kom kjørende fra Hamar etter å ha deltatt på Birkebeinerrittet. Vi trengte bare en natts søvn med frokost. Hotellet var meget godt til dette formålet. I tillegg fikk vi lagret syklene inne på hotellet på en sikker måte. Alt gikk raskt og effektivt. frokosten var god. Sengene kunne kanskje vært noe bedre.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Urban

Bra hotell med mycket bra frukost.

Posted Aug 22, 2016 on Hotels
Bra hotell med bra pris och läge nära Gardemoens flygplats. Frukosten är mycket bra. Det enda negativa var trubaduren som spelade i baren hela kvällen. Volymen var så hör att det var omöjligt att föra ett samtal.
4 out of 5
by Cinzia

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Daniel

Groß, Einfach, Komfortabel

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Ganz in der nähe des Flughafens, aber ohne so nah zu sein, dass man den Fluglärm mitkriegt. Zimmer sind einfach und sauber. Achtung: Die Türen müssen mit der Karte nicht nur geöffnet, sondern auch abgeschlossen werden. Das war uns ein wenig gewöhnungsbedürftig.
3 out of 5
by Inge from Levanger

Posted Aug 6, 2016 on Hotels
Det var veldig dårlig luft på rommet (ikke ventilasjon) og veldig varmt. Det var heller ikke vannkoker. Det var kjøleskap/minibar på rommet som var tom, der kunne det godt vert et par flasker vann.
4 out of 5
by riho

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Ikke som forventet

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Dårlig første inntrykk pga. slumsete renhold i heis, trapp og gang. Ingen ventilasjon. Gamle vegger og tepper som trenger en oppdatering...
4 out of 5
by Einar

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2016 on Hotels