Ratings based on 1,299 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Houten

Mooie lobby, heerlijke bedden, ontzettend schoon

Posted Sep 20, 2016
Pros: Mooie lobby, heerlijke bedden, ontzettend schoon
Location: Ligt naast de BI Business School en de metro ligt er tegenover. Ernaast is een supermarktje en een winkelcentrum
Heerlijk uitgebreid ontbijt, mooi lobby, fitnessruimte aanwezig, zalige bedden, nog nooit zo'n schone hotelbadkamer gezien!
5 out of 5
by A verified traveler from roma

Breve soggiorno a Oslo

Posted Sep 13, 2016
Breve vacanza di 3 notti con una coppia di amici Hotel perfetto in tutto. Collegato benissimo. Consigliamo vivamente.
4 out of 5
by A verified traveler

Sentralt, rett ved t-banen

Posted Aug 3, 2016
Innsjekking ble ordnet greit allerede klokken halv ett, selvom det stod tre i informasjonen, det passet oss veldig bra. Vi overnattet en natt i forbinde med en konsert.
5 out of 5
by A verified traveler from bergen

Posted Jul 18, 2016
Hadde en helt fantastisk dag på hotellet flotte rom og fine omgivelser
4 out of 5
by A verified traveler

Fint å bo på hottetet Radisson Blu Hotel Nydalen

Posted Jul 6, 2016
Pros: Beliggenhet, personelle renslighet
Cons: Vil at det legges desinfectantpå do
Location: nær til butikken, til transport
Bra og skal være et godt minne på da God frokost Hyggelige personelle romslige rom og rent
4 out of 5
by Kari Odden

Meget sentralt hotell i Oslo, Nydalen.

Posted Jun 27, 2016 on Hotels
Et hyggelig hotell som ikke er nevneverdig preget av byggingen i samme kvartal. Sentralt beliggende, god service og grei sommerpris for en natt. Frokostbuffeten er god!
4 out of 5
by Torill

This traveler left a rating score only Posted Jun 27, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 23, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Preben from OSLO

Family oe couple will love it

Posted Jun 22, 2016 on Hotels
It was cosy. nice and clean. and the river just outside the window.
5 out of 5
by Julia

Posted Jun 20, 2016 on Hotels
Visiting friends and sight-seeing