Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Midt på treet

Posted May 11, 2015 on Hotels
Standarden er relativt enkel, og det er greit for oss. Veldig hyggelig betjening. Vi hadde gjerne sett at fjernsynet (det skrudde seg av etter ca 30 sekunder) hadde virket og at det hadde vært en liten hylle på badet til toalettsakene. Et par kraftigere knagger på gangen hadde også vært praktisk. Renholdet kan bli bedre (vasken ble ikke rengjort og sengen ikke redd daglig). Positivt med gratis parkering og flotte turomgivelser, samt kort vei til byen med T-banen. Dette er uansett et hotell for arbeidsopphold mer enn for avslappende hygge. Foaje og spisesal må jo sies å være av det nokså enkle slaget.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint

Posted Apr 25, 2015 on Hotels
Meget smalle senge, men ellers et fin hotel med ro og skøn natur
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Kjartan Moe from Skjold

Godt personale.

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Hyggelig og serviceinnstilt personell, rommet vi fikk var ikke vasket skikkelig. Allikevel vel verdt pengene, flotte turområder like ved og rask vei til sentrum med T-banen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Vibeke

This traveler left a rating score only Posted Mar 10, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Michael J from Kyle, TX

Clean hotel with minimal services.

Posted Feb 18, 2015 on Hotels
A little bit out of the way, it was a little difficult to find. Make sure you get good directions in advance.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Famile tur

Posted Feb 12, 2015 on Hotels
Dejlig beliggenhed
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kim Erik from bergen

Enkel standard, men fin beliggenhet

Posted Jan 19, 2015 on Hotels
Relativ enkel standard, men ligger i et flott friluftslivområde. Bodde der i forbindelse med studier og hadde det en trengte for å kunne slappe av på rommet. Enkelt å komme seg til med t-banen.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Per Olaf from Sandefjord

Pur luksus er ikke alt

Posted Nov 25, 2014 on Hotels
Jeg ønsket en natt i rolige omgivelser, med gratis parkering og kort vei til offentlig kommunikasjon til sentrum, og fikk det. Fint å kunne spasere en tur rundt Sognsvann etter en nøktern, sunn frokost. Det ligger i navnet at hotellet retter seg inn mot aktive mennesker, og både rom og lokaliteter ga visse assosiasjoner til en folkehøgskole. Hotellet utgir seg da heller ikke for noe annet, så dette var helt greit for en trøtt musiker, som hadde vært på spillejobb på luksuriøse Plaza i sentrum. Veldig blid og hyggelig betjening, og jeg kommer gjerne tilbake.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ingvar

This traveler left a rating score only Posted Nov 15, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Excellent équipement sportif

Posted Nov 9, 2014 on Hotels
Un hôtel fait avant tout pour les sportifs avec un confort minimum au niveau de la chambre et un peu à l'extérieur de la ville.