Ratings based on 399 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
95% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Carl-Fredrik

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Bara positivt.... Perfekt med ordentlig frukostmacka att ta med..
4 out of 5
by Paul

Posted Mar 21, 2016 on Hotels
Efficient , but expensive
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Bra!

Posted Mar 8, 2016
Flott beliggenhet og god frokost. Hvis man ønsker å bo i området Holmenkollen så er dette et flott alternativ med hyggelige priser :)
4 out of 5
by A verified traveler from Fredericia, Danmark

Ligger tæt på Oslo Vinterpark

Posted Feb 21, 2016
Dejligt nemt og tæt på Oslo Vinterpark, lækker morgenbuffet.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 16, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Bra opphold i forbindelse med Kollenhelg

Posted Feb 12, 2016 on Hotels
Vi var her i forbindelse med Skifest Kollen 2016. Det lå ypperlig til i forhold til Holmenkollen. Vi gikk ned, noe som tok ca tre kvarter, ellers fant vi ut etterpå at vi kunne ta t-banen (som går rett nedenfor hotellet) til Holmenkollen restaurant, og da ble ikke gåturen så lang. Passet fint da vi skulle hjem igjen, for da slapp vi den lange t-banekøen for alle de som skulle til sentrum siden Voksenåsen er motsatt vei. :) Hotellrommet vi lå på (vanlig dobbeltrom i etasjen under restauranten) var helt basic. Litt gammelt og trangt, men helt ok. Rent. Litt upraktisk at vi lå rett under restauranten, så det ble en del stol-bråk fra de som spiste middag og frokost der oppe. Men det var egentlig ikke noe stort problem for oss, vi sov greit likevel. Utover det, var det superstille omgivelser. Vi spiste i restauranten begge kvelder. Første kvelden fikk jeg en særdeles kjedelig lammerett som var altfor mye stekt, men mannen min spiste samme rett dagen etter, og da hadde de mer kontroll på varmen. Litt mye rot og surr hos servitørene til tross for at det ikke var veldig mange gjester der. Og veldig kaldt i restaurantlokalet på fredagen! Men greit nok. Frokosten var super! Masse å velge i, og spesielt mye spennende blant frukt, yoghurt, kesam, cottage cheese osv. Kult! Søndag var det vaffelrøre, men jernet brukte evig lang tid, så det syntes vi var litt dårlig når de først skulle ha vafler. Hyggelig hotellpersonale og generelt god service. Vi kommer gjerne tilbake!
5 out of 5
by A verified traveler

Business and leasure hotel

Posted Jan 28, 2016 on Hotels
The hotel may seem to be a bit off but it is easy accessible with car. For those bringing their skis, alpine or cross country, on the business trip several opportunities are nearby. Although the food is good, the menu is somewhat limited with only hamburger as a simplier dish. This means no Ceasarsallad and no pasta options etc.
3 out of 5
by Kent H

This traveler left a rating score only Posted Nov 21, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Veldig fin og god frokost.