Ratings based on 382 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 13, 2015
Good location and super facilities. Breakfast is excellent.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Yftach

This traveler left a rating score only Posted Jun 5, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Hyggelig hotell

Posted May 31, 2015 on Hotels
Hyggelig rom, selv om det var litt "triste" trapper som førte ned til rommet. Savnet vannkoker eller var alt på plass i et stort fint rom med mye vinduer og egen verandadør! Litt slitt bad,men komfortabelt. Meget hyggelig nattevakt tok meg imot ved midnatt. Litt langt fra sentrum selvfølgelig, og derfor ikke førstevalget.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Telemark

Greit og rolig hotell

Posted May 31, 2015
Location: Stille og rolig
Hotellet er flott for folk som vil bo i Oslo, men ikke i byen. Hotellet er stort, rommet varmodern og komfortabel. Likte meg godt der. Frokosten var god.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Arild from Oslo

Greit opphold

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Opphold en natt uten middag. Hyggelig servitør ved frokost.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Tipp topp!

Posted Mar 19, 2015 on Hotels
Tipp topp!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Østfold

Hyggelig hotell i randsonen til Nordmarka

Posted Mar 2, 2015
Pros: Pent og hyggelig, med gode farger, fine møbler i felleslokaler, flott utsikt, hyggelig personale.
Cons: Litt slitasje på badet trekker litt ned. Synes det var litt skittent på vegger og dør. Veldig slitent toalett i kjelleretasjen.
Location: Langrenn eller slalåm like i nærheten. Store turområder i Nordmarka. T-bane til byen.
Hyggelig personale, pent og tiltalende hotell. Stilrent og fine farger. Flott utsikt!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Parfait

Posted Feb 18, 2015 on Hotels
Hotel facilement accessible par les transports en commun, à proximité des installations sportives de Holmenkollen. Chambre fonctionnelle et calme, copieux buffet pour le petit déjeuner, salle de sport et sauna. Personnel accueillant et attentionné. A recommander sans hésitation
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels