Ratings based on 878 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
84% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from US

Friendly and helpful staff

Posted Oct 18, 2016
The front desk and breakfast staff was extremely friendly, caring and helpful. A delightful place to stay.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 8, 2016 on Hotels
Fräscht hotell med god frukost. Däremot något märkligt att renovera hotellet så fint men behålla sunkiga, något illaluktande och väldigt fläckiga heltäckningsmattor ute i korridorerna.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Robert

This traveler left a rating score only Posted Sep 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Magnus from Helsingborg

Fint hotell i centrala Linköping

Posted Aug 28, 2016 on Hotels
Hotellet ligger bra mitt i Linköping en kort promenad från stationen. Rummet var i bra skick, rent men lite trångt. Dock fungerade inte luftkonditioneringen på rummet så det var 28C vilket inte var så trevligt och vi fick påpeka det 2 ggr innan de kom upp med en fläkt så detta drar ned betyget en del. Frukosten var bra och generellt var detta ett bra alternativ.
4 out of 5
by Sarah from Umeå

Bonen natt på fina Elite

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Hade en super trevlig vistelse på Elite i Linköping. Trevlig och tillmötesgående personal. Helt FANTASTISK frukost. Nära och bra läge i centrala Linköping. Suveränt!
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Rudi from Nossebro

Bästa läget, med kanonfrukost! Prisvärt!

Posted Aug 17, 2016 on Hotels
Stannade en natt, jobbresa. Trevligt centralt läge med uteserveringarna som närmsta granne. Trevlig kontinental atmosfär! Mycket bra frukost!