Ratings based on 204 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
90% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Västsverige

Bra hotell med tråkig frukost

Posted Sep 2, 2016 on Hotels
Bra hotell uppdelat på vardagsrum/kök och sovrum. Ljudisolering mot trafik var bra. Läget var ett tråkigt industriområde en bit från city. Frukost var ganska spartansk utan varmrätt, såsom korv, köttbullar, mm
5 out of 5
by Carolina

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Britt

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Dette er ikke hotell, men en leilighet til leie.

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
Weekend-overnatting. Fikk ikke wi-fi kode ved ankomst. Resepsjon ikke betjent. Ingen matservering. Ellers en grei leilighet i utkanten av Linkøping.
3 out of 5
by Matti from Stockholm

Good for longer stays.

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Relatively spacious Swedish hotel. Ok location rom was clean, comfortable bed and pillows. I appreciate a double matress that is a real double, not two twins like most Swedish hotels. No breakfast is the only drawback for short stays.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Utmärkt för en helg. Gångavstånd till allt.Ingen frukost på helgen serverades men det visste vi om.
5 out of 5
by A verified traveler from Häljarp

Bra hotell nära centrum

Posted Aug 29, 2016
Vår upplevelse var perfekt, rummet var lagom men just vårt rum var sängen väl liten men det var mer en kommunikations miss att det fanns bredare sängar. Trotts att det var 32 grader varmt när vi kom upp så var det svalt och skönt på rummet.
4 out of 5
by Carl Magnus

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Christer from stockholm

Många små fel!!

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
var där för att träffa bekanta. frukost minimalistisk (inget småvarmt.) Åkte runt i 11dagar och bodde på 5 olika hotell. Detta var dyrast, mest intetsägande samt ingen frukost på helgerna?? 1städning/vecka!!?? Vi var 2personer 1man 186cm 117kg.1kvinna 178cm 80kg i en 160cm bred säng. (jag sov mest på sida.) I övrigt var hotellet rent och snyggt. bra duschrum. Snålt med liten inplastad hård tvål samt en minitub med shamoo/person. Kommer inte att återvända.