Ratings based on 299 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ola

This traveler left a rating score only Posted May 29, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Fredrik from Göteborg

Active

Posted May 13, 2015 on Hotels
Ok, standard hotell, dock ingen mat på hotellet, men gång avstånd till bryggan i Tönsberg Toppen att gymmet var så nära och gratis
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rune from Larvik

Enkelt og greit

Posted May 4, 2015 on Hotels
Enkelt og greit hotell som passer veldig bra hvis du bare trenger en plass å sove
3 out of 5
Recommended
for Families
by Camilla from Kongsberg

Bra opphold

Posted May 4, 2015 on Hotels
Bra service, bra frokost. Små rom og litt slitt. Positivt at badeland og lekeland er inkludert. Alt i alt et fint opphold.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Cup

Posted May 1, 2015 on Hotels
Ok
4 out of 5
Recommended
for Families
by Roger from Sørumsand

Bedre enn forventet av et 3 stjernes hotell

Posted Apr 30, 2015 on Hotels
Det meste var bedre enn forventet, veldig bra frokost til en billig penge. 10 min å gå til havna i Tønsberg. Gode parkeringsforhold. Hvis man ønsker- gratis badeland som nærmeste nabo. Ikke noe støy selv om det ligger i et industriområde.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Enkelt og greit

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Lite rom, men ok. Bra frokost og gode parkeringsforhold.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 28, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by Cato from Jaren

Grei overnatting.

Posted Apr 23, 2015 on Hotels
Helt greie overnattings forhold, en i vårt reise følge måtte bytte rom da noen tidligere gjester hadde klint busemenner på senga. Helt utmerket service fra personale, da vi måtte utsette Pizza aften vår både lørdag og søndag. Små familie rom da vi måtte ha inn en barneseng var det ingen plass på gulvet.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jan Kollfinn from Ås

Hyggelig personale. God service

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Sengen var dessverre for liten og smal. Fikk en følelse av å falle ut av sengen. Personalet var veldig hjelpsomme og hyggelige.