Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
3.6 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Yvonne from Lier

Hankø vennetur

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Kort oppsummert fra oss. Vi var ikke særlig fornøyd til å være første gang på dette hotellet. Det som var bra var selskapet av hverandre og medbrakt. Hotellet ga meget dårlig info generelt. Om bl.a: Wifi Nr til resepsjon Hvor og når er frokost/middag Hvor ligger steder man bør se på øya spa avdeling basseng ect. Hva som virker og hva er ødelagt! Tilbud? Fasiliteter de har, det fant vi ut av selv. Mest tennis. Minibar er kun om vinteren Bestille roomservice ?? Meny& nummer? På spa-avdeling luktet det fukt og kjeller + tomt for såpe i alle dispensere + tomt for håndklær+ brus skapet låst+ en betjening/behandler. Hammam badet luktet bedervet og virket ikke noe jeg personlig hadde sett frem til å prøve. Rommet var ikke rent. Tomt for dopapir. En møkkete truse fra forrige gjest han på badet. Måtte ned å hente rene håndklær i resepsjonen selv og be om at de fjernet de gamle. Ingen AC på rommet eller lufting på badet. Hankø som sted var nydelig og om man ikke krever dagens standard, men mer 1980 kan man nyte oppholdet, omgivelsene, Hagen var inngjerdet rolig sted. Et par av de ansatte virket mer informert/oppdaterte på service.
2 out of 5
by Mona

Mye kan bli bedre på Hankø fjordhotell.

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Vi hadde totalt sett noen fine, avslappende dager, men her kan mye bli bedre. Det virket som alle ansatte var helt nye, nesten ingen kunne svare på spørsmål om stedet eller hotellet, og få av dem kunne norsk. Frokostbuffeten er god. Vi spiste en middag på hotellet. En duo som skulle underholde kvelden etter hadde da lydtest, så vi knapt kunne snakkes. Helt uhørt, og skivebom med tanke på at hotellet skilter med fred og ro. Helhetsinntrykket preges av mange små ting som ikke er bra, som at det er blomsterkasser på balkongen, men halvvisne blomster, vi spurte om å få kleshengere, men de kom aldri. Spa var begrenset til et basseng og jacuzzi. Ingen saunaer var i drift og få behandlingstilbud var tilgjengelig. Når tilbudet er så redusert, må nettsider og spabrosjyre oppdateres, så hotellet ikke lover mye mer enn det man får. Det virker også noe smålig at gjester må betale kr 50 pr person for å spille en runde på hotellets egne, lille minigolfbane. Ikke alle vet at Hankø er bilfri, og det bør komme tydeligere frem at man må parkere bilen, og legge til utgifter til parkering og ferge. (Hotellets turkart kan forøvrig også bli bedre, her stemmer få av navnene med de vi finner på skilt.) Vi hadde håper på mer "fjordfølelse", men hotellet ligger et stykke fra havna, har ikke sjøutsikt, og du må gå et godt stykke til badeplass. Seilerklubben ligger der fergen kommer inn, og er et trivelig sted, det eneste alternative spisestedet til hotellet.
3 out of 5
by A verified traveler

Fornøyd men fortsatt litt skuffet

Posted Jul 14, 2016 on Hotels
Vi kom litt tidlig til innskjekk med en fantastisk serviceinnstilt mann ordnet så vi kunne få rommet vårt tidligere. Vi ville ta spa men så at både i resepsjon, på nettet og i spa brosjyren at det var stengt mandager, men like vel spurte jeg om det var åpent. "Ja det er åpent, kan ikke skjønne hvor du har fått fra at det er stengt" sier en annen resepsjonist. Lite oppdaterte skilt, brosjyrer og åpningstider. Stod at det var a'la cart på hotellet fra 13-21 men det visste de heller ikke noe om da man kun hadde a'la cart på seilerkroa som lå et annet sted med 5 min gange fra hotellet. Nesten ingen som snakket norsk av de ansatte, ikke noe problem for meg men for eldre mennesker som ikke kan engelsk var det veldig problematisk. Kjempe god 3 retters middag men stusset litt over at det er det eneste alternative for middag på hotellet. Spurte om senere utskjekk da den var kl 11 men fikk et nei tiltross for at hotellet var så å si tomt. Jeg koser meg alltid på Hankø men det har tapt seg ganske så mye dessverre.
3 out of 5
by Nina from Drøbak

Hyggelig på Hankø

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
Hyggelig opphold (vi var veldig heldige meg været, det har mye å si på dette stedet). Det var konsert med kjent band i hotellets hage, noe det ikke var informert om på forhånd. Fin sandstrand på andre siden av øya (ikke mer enn 15 min. gange). Stille og rolig allikevel. Bra frokost.
4 out of 5
by Lasse Helle from Lillehammer

Fint, men noe utdatert

Posted Jun 27, 2016 on Hotels
Fint hotell i fredelige omgivelser, men noe utdatert. Svært lytt mellom rommene,og sengene er ikke gode
3 out of 5
by Rikard

Posted May 18, 2016 on Hotels
Vi benyttet Hankø hotell i forbindelse med Fredrikstad Cup 2016. Hotellet har sin sjarme, med idyllisk beliggenhet - noen få minutter med bår fra fastlandet. Rolig, rent og pent!
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Line

Romantisk weekend

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Vi hadde er utrolig fint opphold her. De ringte oss på vei dit og lurte på om vi fortsatt ønsket å komme, da vi ville være de eneste gjestene på hele hotellet. Vi fikk topp service! Det gjorde opplevelsen veldig romantisk for oss. Kan anbefale hotellet på det varmeste. Hyggelig spa område, god mat, vakre omgivelser og søte dåhjort. Hva mer kan man ønske for en avslappende weekend
5 out of 5
by Steen from Falkenberg

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Vill man åka bort och bara ta det lugnt är detta stället. En båt tar dig från fastlandet till Hankö, en bilfri ö. God mat, trevlig personal och toppen service
5 out of 5
by Per Halvor from Oslo

Fantastisk opplevelse i november på Hankø!

Posted Nov 14, 2015 on Hotels
En tåkelagt og regnfull ettermiddagstime ved 16-tiden 9. november 2015 parkerte jeg bilen og forlot fastlandet. Allerede under fergereisen til Hankø, kommer den herlige roen man kan kjenne på når man reiser til en verden uten bilveier. Jeg har over 200 reisedøgn i året, og over 100 hotellovernattinger hvert år. De første som møtte meg i det lette regnværet etter at jeg vinket farvel til fergekapteinen, var dåhjortene. Hvilket hotell - helt fra kurbad anno 1877, kan skilte med kongelige besøk, verdenskjente artister og kunstnere som har besøkt hotellet opp gjennom tidene? For en som har reist verden rundt, er Hankø en perle - rett og slett et paradis som tidligere gjester har beskrevet det som. Fra indrefilet den første kvelden med en himmelsk peppersaus til et fantastisk skalldyr-måltid med norsk hummer, reker, krabbe og kreps som kjøkkensjefen skaffet meg. Kjøkkensjefen dro ens ærend bare for å tilfredsstille denne ene gjesten! Snakker om service - alt for at gjesten(e) skal få det de ønsker ut av oppholdet. Tusen takk for alt dere gjør for oss hotell-gjester! Enten dere henter og bringer oss med golfbilene på kaia sent på kvelden eller grytidlig på morgenen når vi drar på jobb - og selvfølgelig til Henning Forsberg selv - han som har gjort det mulig for denne perlen av en øy å bringe historien og storheten fra en svunnen tid videre - inn i vår egen moderne tid uten å ødelegge de viktige historiske minnene - bare fornye den med nødvendige endringer for vår tid.