Ratings based on 180 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from Paris

A fuir !!!

Posted Aug 8, 2015
Pros: Rien
Cons: Tout
Un séjour horrible à un coût prohibitif vu les prestations, avec des travaux bruyants jusqu'à 21H10 dans l'hôtel, un accueil glacial, bref nul...
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sentral beliggenhet.

Posted Jul 8, 2015
Pros: Beliggenheten er flott. Stilen er tatt godt vare på. Frokostrommet er koselig. Frokosten god. Personalet trivelig.
Cons: Tror bygningen er vernet. Dette gjør nok oppgradering vanskelig, men badet på mitt rom burde renoveres.
Location: Topp beliggenhet. Midt i sentrum.
Fin gammel bygning. Føltes som å gå 100 år tilbake i tid. Rommet kunne nok vært oppgradert. Det luktet mugg, råte fra badet. Hotellet har sjel, er gammelt, men vel verd et besøk.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

servicekvalitet

Posted May 15, 2015 on Hotels
Var veldig fornøyd med hotellet og servicen,Vi lå på rom 1 antagligvis det største hotellrommet vi noensinne har hatt, dessverre ble det bare 1 natt!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Tone from Oslo

Very nice experience in a historic hotel

Posted May 12, 2015 on Hotels
We have a hobby of travelling around visiting the old historic hotels in Norway. This hotel was older than most, but had a sophisticated style from former days. The location is excellent, walking dstance to everything. The rooms were huge and very comfortable. We had a suite and an excecutive double with sitting areas. The rooms were huge. The Furniture needed upgrading, but it ws of course supposed to be "old". The bathroom in the double room was timy With no placfe to set or hang Things, except for that, excellent. The breakfast was great, lots of Things to choose from. The service fantastic and so was the staff.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by frank from oslo

Bedre enn det her får du ikke!!!

Posted May 8, 2015 on Hotels
Jeg er en meget bereist person, men som jeg snakket med personalet om er at jeg har enda ikke følt meg så hjemme og hatt det så korselig noen gang mens jeg har bodd på hotell.. alle tommler opp. Vi kommer garantert tilbake ;-)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 25, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Gammelt og umoderne, men i historisk stil

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Hotellet var under oppussing, og det trengs sårt. Jeg forstår at det er et historisk hotell, og at de vil holde på den stilen, men jeg syntes likevel rommene var litt vel gamle og ufine. Var også lite moderne TV-system (ingen menyer, vekking etc.). Frokosten var liten, men veldig god mat. Overall var det litt skuffende utseende både inne og ute, men for de som liker gammel stil kan det anbefales da beliggenheten i Sandefjord er veldig sentral.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Gode beliggenhet

Posted Apr 19, 2015 on Hotels
God beliggenhet i forhold til mitt oppdrag i Sandefjord
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Pænt og rent hotel med super service

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Pænt og rent hotel med dejlig morgenbuffet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Barno from København

Norges bedste hotel - Basta!

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Lækre værelser med sjæl - Lækker morgenbuffet - Lækker service