Ratings based on 10 Verified Reviews

3.7 out of 5
80% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Wisbech, UK

Good nights sleep!

Posted Jun 9, 2015
Pros: The mirror ceiling. Very helpful staff. Yummy breakfast.
Location: Good location for travelling - a few minutes walk to both the train and bus stations. Fredrickstad old town was very interesting.
Very comfortable bed, black out curtains and quiet - the best nights sleep I've had in ages.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotell med behjelpelig personale

Posted Nov 13, 2016
Pros: Det ren og badet rent og fin.
Cons: Kanskje litt bakevarer til frokost f. eks. rundstykker, croissant osv.
Hotell er fint og koselig. Kommer gjerne tilbake neste gang og sikker flere ganger da jeg tar videreutdanning på fredrikstad.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Milano

Hotel tranquillo

Posted Jul 4, 2016
Pros: La tranquillità ed una vista sulle tipiche case del sud della Norvegia
Cons: La prima colazione
Location: Hotel vicino al centro
L'Hotel è vicino ad una serie di piccoli ristoranti disposti lungo la riva del fiordo. Situazione ideale per un viaggiatore che cerca la sera un posto carino per mangiare e stare in pace.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Oslo

Fin beliggenhet med balkonger mot parkområde

Posted Sep 22, 2015
Pros: Meget gode senger. Liten balkong med kafè bord og to stoler. God plass på rommet og intimt innredet. God solskjerming på vinduene.
Cons: Da vi ankom rommet var det veldig innestengt luft så vi måtte lufte. Tven hadde bra med kanaler, men alle var gjemt i snøstorm.
Location: Ved park, i enden av bryggepromenaden.
Skulle på date i Fredrikstad og trengte et rom for to. Søkte opp og fikk dette som billigste alternativ. Stille og rolig lobby med enkel og rask innsjekking. Var alltid noen i resepsjonen, og telefon fra rom til resepsjon ble besvart umiddelbart! Hyggelig resepsjonist! Da vi kom til hotellet ut i de små timer holdt det å ta i inngangsdøren døren, så kom det en å slapp oss inn før jeg rakk å ringe på.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Karlstad

Nice hotel, well located

Posted Jul 18, 2015
This hotel is located close to Fredikstad´s lovely waterfront and the ferry to Gamlebyen, the old part of town - well worth a visit! Don't be put off by a somewhat neutral exterior - inside is a beautifully decorated hotel. Rooms are nice, our bathroom was not for very big people but ok for us. Excellent breakfast and nice staff!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sentralt hotell

Posted Jun 29, 2015
Startet dessverre med at rommet ikke var gjort i stand, men dette ble fikset raskt ved at jeg fikk et nytt rom. Litt begrenset frokost (en time før den stengte).
3 out of 5
by A verified traveler from Oslo, NOrge

Frokosten gjorde opp for et lite og kaldt rom

Posted Jun 4, 2015
Ankomt sent og fikk et knøttlite kammers som var kaldt og virket som det var lenge siden det var utleid, så jeg fikk ikke følelsen av "å være på hotell" - snarere "internat" - men frokosten var fersk og god - og personalet var trivelige. Så mulig jeg bare var uheldig med rommet.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Trivelig

Posted Jul 26, 2014
Fin beliggenhet. Koselig atmosfære. Mangler AC på rommene.
3 out of 5
by A verified traveler

dårligt med parkering

Posted Aug 24, 2013
kommer dit ingen parkering spør på hotell du kan parkera ute på gatan om det finns plass eller betala 150 kr og parkera i garaget
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Par på tur from Tromsø, Norge

Greit b&b hotell

Posted Apr 28, 2013
Pros: Staben
Cons: Trangt og småskittent rom
Location: Sentralt i Fredrikstad
Vennlig stab, ukomfortable senger, litt småskittent på rommet, litt spinkel frokost, men alt i alt helt greit for oss som bare trengte en plass å sove