Ratings based on 144 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
97% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Kjell Odd

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Det var et kjekt opphold på deres hotell men Om kvelden skulle jeg kose meg i baren men det var ingen personer som betjente den. Etter å ha ventet ved bardisken i 10 minutter ga jeg opp Da jeg skulle forlate baren dukket det en opp fra kjøkkene som kontaktet han som skulle betjene baren men fikk beskjed at han kommer snart.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jan-Erik from Arendal

Topp hotell i Fredrikstad

Posted Sep 10, 2015 on Hotels
Hotellet var smakfult og spennende innredet. Servicen og maten var særdeles god. Meget hyggelig betjening i lobby og restaurant.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Georg Arild

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by tom heine

Sentral og god beliggenhet:)

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
Ett hyggelig hotell med god beliggenhet til det meste. Pene rom og god frokost:)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rune from Aarhus

Really nice place.

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Real nice hotel in the city center. Found a womens shoe under the bed. Cleaning there should be better. Nice town with water streams and boats and a lot of restaurants along side.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by steven from Illinois - USA

Family visit to Fredrikstad

Posted Jul 28, 2015 on Hotels
Enjoyed 3 nights in Fredrikstad visiting family and exploring the region. Our first visit was enjoyable. Great weather and a good room. Plenty of room space, comfortable bed, clean bath describe our room. We opened windows for ventilation during the warm days and evenings of July. The hotel staff were very friendly, answered our questions and provided good service. We especially enjoyed the good breakfast area and variety of foods available for the start to our day. Thanks to all at this hotel for a warm inviting first visit to Fredrikstad. We recommend this hotel.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Margareta from Huddinge, Sweden

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Mycket bra frukost och hotellet låg bra till för promenader längs kajen
5 out of 5
Recommended
for Families
by Rudolf from Bern, Schweiz

Gutes Kleinstadt-Hotel

Posted Jul 25, 2015 on Hotels
Eine Übernachtung auf der Durchreise.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ragnhild from Oslo

SUPERT OG VELDIG SENTRALT I FREDRIKSTAD!

Posted Jul 25, 2015 on Hotels
Super beliggenhet, og flott hotell:)) Hyggelig og hjelpsomt personale. Ba om å få et stille dobbeltrom, og kan anbefale rom 340, som ligger helt i enden av en lang korridor og har vindu ut mot stille gågate. Myk og deilig seng, godt med skap-plass. Kjempegod og variert frokostbufeét:) Eneste minuset for meg var at det ble en del vann på gulvet når en dusjet (pga liten og ikke tett "glassvegg" i underkant/på badekaret), og måtte ofre et håndkle for å få tørket opp. Og så noe jeg ikke har opplevd noe annet sted, men som egentlig bare er til å le av : hvem i huleste bestemte hvor høyt WC' en skulle henge?? Jeg er 1,72 høy, men rakk bare ned på gulvet med tærne/tåballene da jeg brukte toalettet, LITT slitsomt, he,he! Er også dyrt å betale døgnpris i garasjen under hotellet når en vet at en skal sjekke ut tidlig og likevel må betale 180,- for et døgn uansett tid for innsjekk ( for min del betalte jeg da for ca 7-8 timer "extra", men Euro Park er jo dyrest og dårligst i klassen! Men var veldig fornøyd med oppholdet ellers, og kommer mer enn gjerne tilbake:)