Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
60% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.2 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Pierre

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
The hotel offers the basic comfort for business travel. Nothing exceptional, nothing bad.
3 out of 5
by david from france

juste pour l adresse sinon a fuir !!!!!

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
J ai toujours du mal quand la patronne ou petite chez hurle comme un ours apres des ouvriers qui on refait le plafond....ou un employé qui se fait incendié pour déplacer une table. ....que des clients soit la ou pas.... j ai horreur de ca... ....
3 out of 5
by parfait

Laico tres bien

Posted Jan 25, 2016 on Hotels
Du aux attentats à l'hotel splendid, j'ai plutôt séjourné à l'hotel Laico Ouaga 2000 et j'ai été très satisfait du séjour.
4 out of 5
by Philippe from LIEGE - BELGIQUE

A recommander

Posted Dec 20, 2015 on Hotels
très bon accueil, personnel gentil et efficace, bon petit déjeuner, wi-fi opérationnel. Hotel très bien situé en plein centre ville.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
Alles in allem sehr ok.
4 out of 5
by Sarah from Hythe

Business trip of 9 nights

Posted Apr 1, 2015 on Hotels
A clean and quite hotel. The Internet was a little slow but not a big problem
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 13, 2015
Pros: Centralt placerat, rent. Bra frukost förutom att osockrad yoghurt inte fanns trots påtalan.
Cons: Stördes av buller utifrån (från någon anläggning på hotellet), trasiga gardiner, klädskåpets ena dörr mkt trög, skadade handen p g a saknat handtag.
Det finns 2 delar av hotellet. Vi (3 enkelrum) placerades första natten i Splendid 1 fast vi betalat för Splendid 2. Andra dagen fick vi byta rum. P g a flyg på kvällen bokade vi en halv dag till i 2 av rummen. Halv dag sträckte sig förr fram till kl 20, nu hade det ändrats till kl 17. Att betala halvt pris för extra 5 timmar är oskäligt. Vi skulle heller inte få någon reduktion för den första natten. Först efter långt samtal med ägaren fick vi betala halv dag extra endast för ett rum (av 2) och behålla de 2 rummen till kl 18. Tråkigt att personalen inte kan fatta egna beslut utan måste ringa till ägaren. Trots 11 dgr på hotellet och generellt bra frukost, fanns aldrig osockrad yoghurt trots att vi efterfrågat detta från första dagen.
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Bättre hotell finns

Posted Mar 10, 2015
Pros: Centralt läge
Cons: Receptionen bör utbildas i service och kunna ta egna beslut och inte bara hänvisa till "le patron". Alla rummen borde åtgärdas.
Hotellet har blivit mycket sämre än när jag var där sist. Snorkig reception, många saker som inte fungerar som t.ex. dörr som inte gick att stänga till duschen, en toalett som rinner hela tiden, ingen propp som gick att stänga i handfatet. Dessutom har Expedia fel uppgifter om hotellet. Skillnad i rumspriser beror på om man bokar i Splendid I eller Splendid II. Omfattar inte middag som Expedia uppger! Placerades i Splendid I första natten trots att jag betalt för Splendid II. Vattnet rann ut från duschen i hela badrummet och in i rummet.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels
2 out of 5
by Michael from Bruxelles

Prix élevé pour qualité moyenne

Posted Jun 17, 2014 on Hotels
Chambres peu entretenues et éclairage peu chaleureux. Environs bruyants. Petit déjeuner standard. Prix trop élevé pour ce niveau de confort.