Ratings based on 2,262 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
77% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.8 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel vlakbij Disney met handige shuttledienst

Posted Aug 23, 2016
Pros: Het is best een net hotel, echter de staat van dienst, onderhoud en de kamer zelf zien er met de jaren slechter uit.
Cons: De keuken in slechte staat. Afwasmachine kapot, en zaken missing. Niet alle TV zenders zijn goed. Het receptie personeel (mannelijk) kan vriendelijker
Location: Prima locatie. Dicht bij Disney met shuttle bus. Ook met Eigen vervoer goed te doen.
We komen hier al jaren. Echter de conditie van het hotel en faciliteiten gaan achteruit. Paar voorbeeld, keukenapparatuur niet in beste conditie, afwasmachine kapot en diverse zaken missing in de keuken. WIFI in de kamer niet altijd functioneel (wel betalen) en de shuttle is niet meer gratis. Ook parkeren moet betaald worden, terwijl het geen afgesloten terrein. is. Het is geen 4 sterren hotel meer. Echter de prijs nog wel.........
5 out of 5
by A verified traveler from Spain, Valencia

Perfecto para alojarte en tu viaje a Disney.

Posted Aug 22, 2016
Muy buena comunicación con el parque Disney. Servicio de autobús al parque Disney por 2,50€ ida y vuelta. A 10 minutos de Disney.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 18, 2016
Very nice and safe plac to stay near to Disneyland , very quite rooms very clean
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 16, 2016
Personal sehr nett, doch das Hotel Zimmer leider nicht wie versprochen.
3 out of 5
by A verified traveler

Een apart hotel dichtbij Disneyland

Posted Aug 12, 2016
Location: Dichtbij Disneyland Parijs, ideaal om daar te overnachten.
In eerste instantie een half gesloopte kamer gekregen, dit was echt een heel stuk slechter dan onze vorige ervaring hier. Maar na een klacht bij de receptie gelijk een nieuwe kamer gekregen die wat meer voldeed aan onze verwachtingen. Het was niet zo goed als de eerste keer maar goed genoeg voor het bedrag wat we er voor betaald hadden.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 8, 2016
Great experience in thes hotel and staff friendly
1 out of 5
by A verified traveler from utrecht

Waardeloos hotel

Posted Aug 8, 2016
Hotel personeel was niet klant vriendelijk hotel kamer zag er waardeloos uit in de badkamer bij het bad en de douche schimmel en de badkamer stonk het laminaat was kapot op de slaapbank zat bloed op de kussens daarbij moesten we borg betalen en konden we niet ons paspoort als borg afstaan dus moesten we een pinautomaat gaan zoeken want die was ook niet aanwezig in het hotel
2 out of 5
by A verified traveler

Enttäuscht

Posted Aug 7, 2016
Erste und letzte mal Unfreundlich Dreckig Werde niemals jemanden weiter empfehlen Ist zwar in der Nähe von Disneyland sonst nichts
1 out of 5
by A verified traveler from Aasiaat Grønland

Dårlig tilstand og kvalitet af hotellet

Posted Jul 28, 2016
Ubehagelige og uvenlige personale. Alt for billige hotel :-(
1 out of 5
by A verified traveler

Nöra till Disney men inte bra

Posted Jul 26, 2016
Rummen väldigt smutsiga, dåligt med bussförbindelser och taxiförbindelser.