Ratings based on 916 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
82% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from f

Prima hotel

Posted Jul 3, 2016
Kleine kamers, maar dat is zowat standaard binnen de ring van Parijs. Hotel heeft verder geen voorzieningen, maar het is in een zeer goede staat, is ook wel nieuw allemaal en in een heel mooi antiek gebouw. Parkeren is erg moeilijk, dus beter dit hotel bezoeken als je met ov aankomt. De kamers zijn zeer goedverzorgd en ik vind hun Franse balkon heerlijk. Zeer goed verzorgd allemaal dus. Zou er zo nogmaals heen gaan!
5 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel! Niks mis mee.

Posted May 29, 2016
Pros: Aardig personeel. Nette kamers. Dichtbij een metrostation.
Cons: Betere WiFi - verbinding. Wij hadden een kamer aan de achterkant en de verbinding viel steeds weg. Dat is eigenlijk het enige wat we vervelend vonden.
Location: Locatie is voor ons prima, heel dichtbij een metrostation (Brochant). Hier loop je in tien minuten naar toe.
Wij vinden dit een heel fijn hotel. Erg aardig / vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is altijd iemand aanwezig (bij de receptie). Prettige en nette kamers. Het metrostation (Brochant) is op ongeveer tien minuten lopen en is zeer centraal gelegen. Wij waren hier nu voor de derde keer. En we zouden dit hotel iedereen aanraden die een fris en netjes hotel zoekt.
2 out of 5
by A verified traveler from paris

Hôtel bien situé assez bon rapport qualité prix

Posted May 15, 2016
Chambres un peu petite et très proche les unes des autres on a peur de déranger nos voisins..sinon l hôtel est bien placé et propre avec un petit plus pour la réception et sa bibliothèque..
5 out of 5
by Tomas from London

My stay at Art Hotel Congrès

Posted Apr 25, 2016 on Hotels
I enjoyed my stay. The room was well equipped with WIFI, TV cable, ensuite shower and double size bed.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Séjour professionnel. Palais des congrès porte maillot. Accessibilité facile avec rer c
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel für Wochenendtrip

Posted Apr 23, 2016
Pros: Sehr freundliches Personal.
Auch wenn das Hotel nicht gerade in Zentrumsnähe ist, war man öffentlich und mit Hop on-Hop off gut unterwegs.
4 out of 5
by hector manuel from Santiago de chile

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Me dieron lo que contrate!!
4 out of 5
by Nanhee

반만 추천해요

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
가격이 정말 저렴했습니다. 너무 오래 묵을것이 아니라면 추천. 파리 북부에 위치해서 주변 환경은 그리 좋지 않지만 북역이 가깝기 때문에 벨기에 당일치기도 충분하고 조식도 그럭저럭 먹을만 했어요. 근데 호텔이 있던 동네 환경이 너무 안좋았던게 계속 아쉬움ㅠ 방은 매우 좁으니 감안하시길.
4 out of 5
by sofiane

This traveler left a rating score only Posted Apr 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Anne from Turku, Finland

Hyvä ja luotettava perushotelli pois keskustasta

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Olimme äiti-tytär matkalla (tytär jo aikuinen) ja hotelli sijaitsi lyhyen ja helppokulkuisen matkan, n. 5min kävellen, päässä metrosta. Alueella hyvät kahvilat ja peruspalvelut! Lähellä Montmatren aluetta (Moulin rouge ja Sacre croue), joka on kaunista kukkulamaista aluetta. Valitse tämä hotelli jos pidät yksinkertaisesta,turvallisesta, laadukkaasta palvelusta ja hotellin aamupala oli myös ranskalaisittain laaja valikoimaltaan.