Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
85% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Decent Hotel Beside Gare d'Est

Posted Oct 21, 2016
Excellent location for Gare d'Est, good value for money, basic but clean room, very polite and helpful staff (English spoken).
4 out of 5
by A verified traveler from Osaka

Close to the station, enough for just a stay.

Posted Sep 19, 2016
Pros: The location. It's close to the station.
Cons: I stayed for 2 persons and the room was good enough.
Location: Gare de l'est is close. You can also walk to Gare du Nord.
Close to the station "Gare de l'est". Convenient for going to the airport CDG or traveling to other cities in France.
1 out of 5
by A verified traveler

Dit is iets voor help red mijn vacantie

Posted Aug 13, 2016
Entree van het hotel netjes.balie medewerkster vriendelijk. We ktegen de sleutels en moesten alleen nast onze kamers.De lift na onze kamers hield het.lift was vies en stonk. De smalle donkere gang vreselijk.We hadden 2 kamers. Eerste kamer hadden we snel gezien.zwarte lange haren lagen er werkelijk overal. Tot in het bed en de doos met tisues toe. Badkamer ook en daar lag op de vloer een grote geel bruin achtige plakkerige plek.safe in de kast werkte niet..battery leeg de andere kamer leek eerste gezicht schoon. Moet gezegt worden we kregen direct een andere kamer. Maar ook deze was niet schoon.er stond een waterkoker.maar geen kopjes. De houtenvloer had spleten.waar men zich goed pijn aan kon doen. Het bed ronduit moordend voor je rug.we vingen het wat op met er een opgerolde deken onder te leggen.we kregen tot 2 keer toe vieze handdoeken tussen de schonen. Kamer was erg gehorig. Onze buren bleken dezelfde klachten te hebben.de trap naar beneden niet aan te bevelen.de trap was bekleed en de treden eronder gevaarlijk.afgesleten zo te voelenDus gebruik vd lift was veiliger.tweede kamer kwam er niet veel beter vanaf. Deze had ook nog eens vaste vloerbedekking. Onze derde persoon.durfde zich daar niet te douchen. Voor de rest zelfde problemen als wij hadden.Er werdt momrnteel verbouwd. De vieze naar honde plas stinkende matrassen vol met vlekken.stonden t.o.v onze deur. Je ging over je nek. We moesten oppassen dat we hem niet aanraakten maar dat ging maar nipt.gangetje te smal
4 out of 5
by MAHBOUBA from montreal

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
endroit stratégique pour tous les déplacements, endroit très vivant
4 out of 5
by Lars

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Placement de l'hôtel idéal pour 9eme et 10eme

Posted Jul 8, 2016
Chambre agréable, balcon, sdb propre mais chambre très chaude et non climatisée. Bâtiments en travaux à proximité donc bruyant, mais sans responsabilité de l'hôtel. Personnel accueillant et à disposition
5 out of 5
by Olivier

This traveler left a rating score only Posted Jul 2, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Vesa from Tampere

Vaatimaton

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
Aika vaatimaton hotelli. Ei ilmastointia ja suihkun katossa hometta. Haisi myös pahalle koko huoneessa. Sijainti hyvä.
4 out of 5
by A verified traveler

Bon plan pour passer week-end à Paris

Posted Jun 27, 2016
Personnel très serviable et souriant . On a passé un très bonne séjour . À revenir
4 out of 5
by A verified traveler

Quelques détails à améliorer.

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Ce qui m'a déplu à était le manque de place dans la chambre mais aussi le wifi qui ne fonctionne pas du tout car trop d utilisateur donc déçu forcément. Et enfin il n'y a pas de climatisation en sachant que le prix devrai déteindre sur le confort et le service qui sont proposer.