Ratings based on 336 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
80% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Punaauia

Très bien.

Posted Dec 6, 2016
La chambre est un peu petite mais fort agréable et confortable. J.ai apprécié l.emplacement en raison de la proxomité de l.hôpital la Pitié Salpétrière.
4 out of 5
by A verified traveler from Idar-Oberstein, Rheinland Pfalz

ein gutes 3 Sterne Hotel

Posted Sep 10, 2016
Pros: Klimaanlage.
Cons: es fehlen Parkplatze fürs Auto
Location: sehr gute Metro Erreichbarkeit
Haben ein Wochenende in Paris verbrach. Ein gutes 3 Sterne Hotel mitten in Paris, sehr gut erreichbar. Zimmer klein, aber klimatisiert, was bei 30 Grad außen Temperatur sehr wichtig war. Gute WLAN Verbindung.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Janda

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Fik ikke lige det jeg havde bestilt.

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Godt hotel og god beliggenhed. Der var rod i reservationen, jeg betalte ekstra for 2 superior værelser - fik kun 1. De kunne ikke se at jeg havde forud betalt og ønsket om værelse på samme etage og sen udtjekning var aldrig blevet båret videre fra hotels.com jeg vil føle mig betænkelig ved at bestille igennem hotels.com i fremtiden når jeg ikke kan føle mig sikker på at mine valg bl7ver givet 8rdentlug videre til hotellet.
4 out of 5
by marie catherine

This traveler left a rating score only Posted Jul 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Kent from Glyngøre

Dejlig Hotel, god billighenhed!

Posted Jul 17, 2016 on Hotels
Vi havde et fantastisk ophold, Hotellet ligger godt i paris, fandt et forholdsvis billig p-hus, hvor bilen kunne holde i de 3 overnatninger vi var der (68 euro), som var ca. 6 minutters gang fra hotellet! Vi havde hotellets lejlighed, som består af 3 værelser, som ligger på en fælles gang, som næsten var vores, skulle det have været helt perfekt, skulle vi have haft muligheden for at låse døren ind til denne gange. Men lækre værelser, renlighed OK, dejlige senge osv..... Ingen udsigt fra værelserne dog.....
4 out of 5
by Ana Lucia

Confortável a um bom custo benefício.

Posted Jul 10, 2016 on Hotels
O hotel é simpático e confortável. Fica ao lado do Jardin des Plantes e a 30 minutos caminhando de Saint Germain des Pres. Ao lado do mercado Monoprix e cafés. Ótimo custo benefício, considerando que os hotéis de Saint Germain des Pres são mais caros. Os pontos positivos são: quartos novos(reformados) e quarto familiar bem espaçoso (dois quartos e dois banheiros coligados). O ponto negativo é o café da manhã por 13 euros e falta de frigobar no quarto. Recomendo para quem quer boas acomodações a um preço mais acessível.
4 out of 5
by Michel from Chartres

bien

Posted Jul 2, 2016 on Hotels
logé au 6eme etage, il etait difficile d'obtenir de l eau chaude, c'est vraiment dommage pour ce joli hotel
3 out of 5
by HAZEL

This traveler left a rating score only Posted Jun 20, 2016 on Hotels