Ratings based on 1,483 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
77% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.3 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from london

Nice hotel with kitchenette

Posted Sep 18, 2016
The area surrounding the hotel not very comfortable did feel quite thrown away, but was safe at the end
4 out of 5
by A verified traveler from Foggia

Confortevole, ma un po' periferico

Posted Sep 12, 2016
Ottima camera, pulita, con macchina + cialde x nespresso, bollitore e micro-onde, spaziosa e confortevole. La posizione e un po' defilata e bisogna fare un tratto a piedi dalla metro che di notte non é il massimo. La colazione è un po' cara (15 € per un caffè del distributore e un cornetto) e non molto ricca.
4 out of 5
by A verified traveler

goed hotel duistere buurt.

Posted Sep 7, 2016
Pros: mooie kamers, goede parkeer gelegenheid..
Cons: betere transfer van een naar de metro, restaurant.
Location: dichtbij de rondweg geen activiteiten.
Het hotel is prachtig, mooie kamers. Geen restaurant, volgens de manager wordt er aan gewerkt, je kan er wel ontbijten (is goed). De Metro is dichtbij maar je moet door een donkere straat beetje eng vooral s avonds. het hotel wil een pendelbusje inzetten van en naar de Metro.
4 out of 5
by A verified traveler from utrecht

Posted Aug 22, 2016
Het was heel comfortabel en netjes. Het ruikte daar heel erg lekker naar hout. De personeel was ook aardig en wijste ons de weg naar bepaalde plekken.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 21, 2016
Das Hotel war gerade für Pariser Verhältnisse sehr gut. Der Fußweg von der Metro Porte de la Chapelle ist auch für kleine Kinder machbar. Es gibt nur einen Fussweg auf der gegenüberliegenden linken Seite an einer Deponie vorbei unter einer Autobahnbrücke. Ist aber gut ausgeleuchtet. Dies ist das einzige Manko. Die Gegend ist nicht die allerbeste, aber ok. Hotel ist sehr sauber, ruhig, das Frühstück vollkommen i.O. Auf dem Zimmer gibt es typisch für Frankreich Wasserkocher und sogar eine Nespressomaschine für den Kaffee to go. Badezimmer ist mit Dusche und separater Badewanne ausgestattet, WC ist getrennt davon. Alles in allem ein sehr gutes Hotel. Supermarkt (bis 21:00 Uhr) ist direkt an der Metro. Mit einem guten Fußmarsch ist sogar Sacre Coeur erreichbar (sichtbar an der Kreuzung vor der Metro).
5 out of 5
by A verified traveler from Hilversum

Goed hotel en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Posted Aug 20, 2016
Pros: Goed en vriendelijk personeel. Uitstekende kamers.
Cons: De inrit naar de parkeer garage iets beter aangeven. De achterkant, d.w.z. waar je buiten kunt ontbijten, iets beter schoonhouden.
Location: Het hotel ligt in een zgn. achterstandswijk, maar wij hebben ons eigenlijk niet onveilig gevoeld.
Van ontvangst tot en met uitchecken was het personeel uitermate vriendelijk en wij werden ook in het Engels prima te woord gestaan. De kamer overtrof eigenlijk onze verwachtingen. Uitstekend ingericht en eigenlijk van vele gemakken voorzien. Badkamer leek wel zo uit de showroom te komen, zo schoon en netjes. Goede isolatie en ook absoluut geen last gehad van de snelweg die er omheen ligt. Het hotel ligt in een zgn. achterstandswijk, maar wij hebben ons eigenlijk niet onveilig gevoeld.
5 out of 5
by A verified traveler from a

Sajeda

Posted Aug 20, 2016
Good hotel comfortable, clean frindly. I Will recommend my friend.nice location. Car park. Enjoyed
3 out of 5
by A verified traveler

Okay as a basic budget hotel.

Posted Aug 17, 2016
Rooms are clean. Facilities are modern . Good basic hotel.Hotel surroundings are filty, people loitering and graffiti. Did not feel safe leaving the hotel at night and hotel overlooking roads and fly over. Not for you if you need to see the sun rise or endless ocean when you awake.
4 out of 5
by A verified traveler from Manchester, UK

The Hotel itself and staff were great but....

Posted Aug 15, 2016
I wouldn't like to stay there again because the area was not pleasant especially if you're a holiday maker. However if you're brave then go for it!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 9, 2016
Beautiful room very clean, good customer service good location. We are very happy Thank you.