Ratings based on 47 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
67% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.5 Service & staff
2.8 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Sijainti loistava, palveluissa toivomisen varaa

Posted Aug 2, 2016
Sijainti Telliskiven hipsterimaisemissa oli mahtava. Huone (2 henk) oli siisti, mutta sänky liian pienien lakanoiden alla törkyinen. Samoin yhteiskeittiö. Ei mikään luksuspaikka todellakaan, mutta vastasi kohtuullisen hyvin hintaansa. Aamiaisen suosittelen syömään esim. Telliskivi 60 ravintoloissa, en missään nimessä hotellissa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja saimme huoneen muutamaa tuntia aikaisemmin, kun oli sovittu. Autopaikka heti hostellin ulko-oven vieressä. Rauhallinen paikka.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Tieto mukana olevista koirista ei ollut mennyt perille asti mutta suhteellisen nopeasti asia järjestyi. Kivan kokoinen huone (4 hlöä + 2 koiraa, siistit wc/suihkutilat.
3 out of 5
by Hanne Kristine from Tromsø

Clean room & good service

Posted Mar 10, 2016 on Hotels
Very good service, clean & big room. Loved to have kettle at the room, so that I could make myself tee/coffee whenever I wanted. Big minus is that no rooms have privat bathroom.
4 out of 5
by Ruslan from Санкт-Петербург

Nord-приличный хостел,весьма адекватный выбор

Posted Jan 13, 2016 on Hotels
Прекрасный выбор за небольшие деньги.Останавливался в одноместном номере на двое суток.Позволили заселиться немного раньше,вещи взяли на хранение без проблем после выселения-весьма отзывчивый персонал.
5 out of 5
by Natalia from санкт-Петербург

бюджетный и уютный

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
Чистый и уютный отель. В номере были функционирующие чайник, телевизор и холодильник. На втором этаже есть общая кухня с микроволновкой и электрической плитой. Персонал очень вежливый, администратор отвечала на все мои вопросы с желанием помочь
3 out of 5
by A verified traveler

Einfache, günstige, aber sauberes Unterkunft

Posted Nov 16, 2015
Pros: Günstige Preise und gewünschte Lage
Cons: -
Location: In der Nähe ist Telliskivi Loomelinnak (Creative City). Etwas abseit sind Stadtzentrum, Altstadt, Bahnhof, Strand, Pubs, Clubs, Kaufhause,
In der Nacht muss Türklingel benutzen und warten, wenn Administrator die Tür öffnet, bevor sie ins Zimmer gehen können. Zimmer und Washraum brauchen refresh, aber es sind sauber. Öffentlichen Verkehrsmitteln sind in der Nähe. In der Nacht kann man Taxi benutzen oder zu Fuss gehen. Bevor Hostel ist kleine Parkplatz für Autos. Admin sprach English und Russisch, Perfekt für Menschen, die wünchen einfaches Ort für Übernachtung, ohne viel zu zahlen.
2 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Oct 26, 2015 on Hotels
3 out of 5
by mikko olavi

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Klara from Sundsvall

Vandrarhem lite utanför Tallinn

Posted Sep 16, 2015 on Hotels
Ganska låg standard hotell! Bad om ett nytt rum efter första natten då folk festade intill mitt rum och fick ett lugnt och fint rum som jag trivs helt okej i,fint. Själva vandrarhemmet är dock sunkigt, mörkt och inte vidare trevligt i sig men jag har lärt känna trevliga ukrainska killar och det är alltid nån rolig kontakt art knyta. :-) nära till trevliga restauranger och hyfsat nära till gamla stan,så läget och priset är ok för ett enkelrum.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2015 on Hotels