Ratings based on 197 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
93% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Dk

Dejligt tæt på stranden

Posted Sep 4, 2016
Super flotte værelser med udgang til pool. Værelserne er flotte rene, og servicepersonalet er meget venlige og hjælpsom. Dejligt morgenmad og personale der spørger hver dag, om man har det godt. Hotellet lægger dejligt tæt på stranden, så man kan tage en løbetur inden morgenmaden.
4 out of 5
by A verified traveler from Skibby

et rigtig godt hotel

Posted Aug 22, 2016
Pros: Alle gør alt for ad du skal have det godt
Cons: Udskifte deres morgen kaffe
Location: Det er super centralt, du har strande hvor du kan leje både, jetski, faldskærm, og bare dase hvis det er det man er til,
personaler er gør alt for du skal have en god oplevelse, de er super hjælpsomme, men de er ufattelige dårlige til engelsk, prøvede at få varmt vand så jeg selv kunde lave min kaffe om morgenen, det lykkedes ikke, på hjemrejsedagen skal man forlade værelset kl, 12,00 der er også ok, jeg aftalte vi blev på værelset mod at betale 300 bat per person, det var ok, men 20 minutter sener var det pludselig 1600 bat per person, så lave du en aftale skal du sikre dig at de har forstået dig, betal altid med det samme, for så er det forstået. har være der to gange og vil også bruge det næste gang. venlig hilsen Morten D.K
4 out of 5
by A verified traveler

ビーチが近く食事も便利

Posted Jul 5, 2016
Pros: 開放感があってスタッフがフレンドリーです。立地条件も良くのんびり過ごせます。
Cons: 客室のタオル類やアメニティーをもう少し増やして貰えるといいかも知れません。
Location: 目の前がビーチ、周辺には多くの飲食店があるので非常に便利です。
ロビーを出ると目の前にビーチがあります。ホテルの近隣には飲食店が多く、滞在にはなにも困ることは無かったです。 客室は毎日清掃してくれて快適に過ごすことが出来ます。 隣のパトンビーチまではタクシーで400バーツで行くことが出来るので、足を伸ばして買い物などにも便利です。
5 out of 5
by A verified traveler from ro

Nice hotel

Posted Jun 5, 2016
We had an excelent stay at this hotel. The staff was amazing and also the room very very clean. We recomand this hotel!
5 out of 5
by Johan from Cape Town

Posted Jun 4, 2016 on Hotels
We had an amazing stay at Sea Sands Resort. Friendly staff and service.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

A nice place to stay..

Posted May 13, 2016
The place is really nice. Staff were all nice and accomodating. The beach is awesome and the hotel is just few walks from it. We will surely go back to this place.
4 out of 5
by Heather from Australia

Posted May 8, 2016 on Hotels
The wifi was slow and as a non smoker would have liked to have a drink at pool bar but couldn't get close to it with all the smokers sitting at bar., otherwise location and friendliness of staff were great
4 out of 5
by A verified traveler from france

Posted Apr 18, 2016
Attention au personnel quand vous prenez un verre ou à manger au bar de la piscine. Il vous vous fait payer des consommations En plus. Il n'est pas honnête.
4 out of 5
by Sylvia Dreyer from Narvik

Phuket januar 2016

Posted Feb 1, 2016 on Hotels
Vi bodde her 11 dager i januar, og vi har hatt et kjempefint opphold. Nært til strand, veldig hyggelige ansatte. Kommer gjerne tilbake! Hvis det er noe å klage på, så må det være frokosten, som er litt kjedelig.