Ratings based on 119 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
83% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from hk

不錯的酒店合適一家大細

Posted Aug 20, 2016
地點比較遠離市中心,有一種舒適的感覺,我們一家人去,選三房間一大廳一廚房連私人泳池,各自也有私人空間也可以一起玩樂,員工也很有笑容,不過早餐食物選擇較小,整體也不錯.
4 out of 5
by A verified traveler from taiwan

乾淨.安靜的大房間

Posted Aug 18, 2016
Pros: 安靜的區域
Cons: 冷氣
Location: 海邊
不錯.可惜冷氣會漏水.周邊有7-11很方便.房前的泳池很近.但可惜第一道門沒有鎖.第2道門沒有窗簾遮蔽.隱私不夠.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 25, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Queensland

Tidy, quiet, friendly...but lacking in ???

Posted Jun 24, 2016
The whole area was really quiet. The staff were friendly and helpful if you asked for something however not forthcoming with information about the hotel or area. Breakfast was very average. Nothing was bad....but nothing to rave about either. There are way too many options to stay here again.
5 out of 5
by JAEHEE from 중국광저우

피로를풀어준 편안한가족여행

Posted Jun 15, 2016 on Hotels
가족여행으로 조용한 식을 취하기에 만족스러웠다
5 out of 5
by A verified traveler from Irvine, CA

Hotel close to the beach and restaurant.

Posted May 14, 2016
Hotel is very nice, it's clean, services are awesome. close to Pa Tong, close to beach and few restaurant. Good for family trip and relax.
4 out of 5
by Janny from hk

很不錯的

Posted May 9, 2016 on Hotels
整體而言很好,價錢優惠!乾淨!員工態度好!很不錯!但唯一沖涼熱水時凍時熱!
4 out of 5
by A verified traveler

Très bon rapport qualité prix

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Nous avons passé un très bon séjour dans cet hôtel. Le personnel est vraiment sympathique et serviable. Nous voulions passer quelques nuits au calme et nous sommes très satisfaits de cet hôtel situé sur une colline avec vue partielle sur la mer très appréciable.plage de Surin à 10min à pied.
4 out of 5
by Cyril

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Träsnideri Thai känsla.

Posted Mar 15, 2016
Pros: Skön resort med mycket känsla av Thai på riktigt. Dvs allt i trä. Snidat - vackert gjort. Att vi hade möjlighet att uppgradera till villa med pool.
Cons: Mer chill - lyxchill. Ambition hög men genomförs inte riktigt hela vägen
Location: Kanonläge. Vacker ö. Fritt val men tips. Ta dig runt på ön!
Skön resort med mycket känsla av Thai på riktigt. Dvs allt i trä. Snidat - vackert gjort. Verkligen allt så vackert att vila ögonen på. Vi hade underbara 11 nätter där. Tips, när du bokar - välj Villa med egen pool. Det gör att du kan njuta extra och maximalt. Lite väl uppstyrt. Dvs 5 stjärnor - ja - men den höga svansföringen höll inte hela tiden. Tänker att det vore skönare om de sänkte sin ambition från att "försöka" hålla 5 stjärnor till att landa bra på 4 stjärnor. Allt snyggt och prydligt. Galet mycket personal, trots det lite slarv med städning - stranden/matrester från gårdagens lunch kvar, glasskärvor utmed stranden. All personal - var mycket rara, vänliga och oförargliga. De gjorde vad de var tillsagda att göra. Saknar att management teamet på denna stora anläggning var mer synliga, dvs kollade av att den vänliga personalen som var många, att de gjorde vad de säkert var tillsagda att göra. Koh Yao Yai är en underbar ö. Relativt oförstörd av turister. Matmarknad i närheten på kvällarna med sprattlande fisk samt övrig sjömat var ett extra plus. Skippa att äta middag på hotellet. Välj lokala alternativ bara inom 5 min promenad utmed stranden. Välj så även massage nästgårds. Billigare och bättre. Låna gärna cykel som hotellet har alt hyr scooter utmed stranden/matmarknad och ta dig runt på ön. Fortfarande en ganska oförstörd ö men många små pärlor till egna stränder. Kan absolut rekommendera detta ställe. En riktigt lyxsemester.