Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
62% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.8 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Andrea from Modena

Internet non present

Posted Feb 19, 2016 on Hotels
The hotel is quite old. Wi-Fi not working in the room at all.
4 out of 5
by A verified traveler from puebla,mexico

Hotel lejos del centro de Madrid

Posted Oct 15, 2015
El hotel es bonito, el personal un poco grosero, las habitaciones y baño muy grandes y limpias, el problema es que está a 30 min del centro de Madrid por tren, la estación de tren se encuentra a 600 m aproximadamente, el costo por trayecto al centro de Madrid ida y vuelta es de aproximadamente 5.50 euros, el abono de transporte público por días es el de color verde que cuesta el doble, si quieren estar cerca de la ciudad no lo recomiendo.
5 out of 5
by raquel

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Menos confortável do que o esperado.

Posted Jun 26, 2015 on Hotels
Quarto pouco comodo para 4 pessoas.
4 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel

Posted Jun 14, 2015
Pros: De ligging en de compleetheid van de kamer.
Location: Rustige ligging en meer dan voldoende restaurants en winkels in de omgeving
Dit hotel biedt goede ingerichte kamers waar alles aanwezig is om zelf te koken. De ligging van het hotel is zeer goed, erg rustige omgeving en geen rumoer in het hotel. Prijs en kwaliteit is goed in verhouding. Wij hebben op onze terugreis opnieuw een nacht verbleven in dit hotel en ook toen weer dezelfde ervaring als op de heenreis.
2 out of 5
by A verified traveler

Jammer

Posted Jun 14, 2015
Pros: Het afgesloten balkon geeft veel privacy.
Cons: Zie mijn verhaal hierboven
Wij zijn 2 keer in dit hotel geweest. De 1e keer was op onze heenreis naar Calahonda, het was jammer dat bleek dat je niet goed kon parkeren, gelukkig konden we wel de auto op het terrein van het hotel zetten om de bagage te lossen. Wij hadden ook al geboekt in dit hotel voor onze terugreis en hebben een paar nachten bijgeboekt om Pinto dan beter te kunnen bekijken. Toen we op de terugreis bij dit hotel aan kwamen, was er een roodharige dame die bijna hysterisch naar buiten kwam rennen om te melden dat onze auto niet op het terrein van het hotel mocht staan om de bagage te lossen. Mijn man probeerde uit te leggen dat het echt alleen om de bagage te lossen was maar deze dame liet hem niet uit praten en reageerde alleen maar hysterischer. Op de kamer bleek dat er alleen 1 badhanddoek was, daar heeft mijn man nog achteraan gemoeten. Wij hebben zelf maar een plastic zakje in de kleine toiletemmer gedaan en het toilet schoon gemaakt. S`nachts liepen er gillende kinderen door het hotel met de deuren te slaan, dit ging iedere nacht door tot ca half 2 s`nachts en de laatste nacht ging als klap op de vuurpijl, het alarm nog af. Neen, wij gaan niet meer terug naar dit hotel.
5 out of 5
by Ionel Silviu from Toronto

Very nice

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Staff was helpful and friendly,good service andgood room conditions.
3 out of 5
by A verified traveler from SJ

Un hotel de lo más normal. Acorde con el precio.

Posted Feb 18, 2015
Un hotel acorde con el precio. El personal amable. Lo malo es que el parking está algo alejado del hotel. Muy cerca de la estación de tren.
5 out of 5
by esther from MADRID

MAGNIFICO

Posted Jan 21, 2015 on Hotels
SERVICIO ATENTO Y MUY AMABLE,SUPER LIMPIO Y MUY CALENTITO Y EL RESTAURANTE DE 10
4 out of 5
by Jamal from Oran

Hotek Plaza de Santiago

Posted Jan 18, 2015 on Hotels
Le séjour à l'hotel Plaza de Santiago s'est bien passé. L’accueil était très bien, et la chambre était propre et très confortable. Nous avons apprécié.