Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
67% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Gerd from Klagenfurt

Nicht empfehlenswert

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Wir waren maßlos enttäuscht! Bei der Ankunft haben wir bereits alles bezahlt. Und mussten für das parken extra bezahlen. Die Zimmer eine Katastrophe und entsprechen keinem Standard mehr! Der Lärm der Reisegruppe machte einen erholsamen Schlaf unmöglich! Als wir eine Nacht früher abreisten bekamen wir nicht mal das zuviel bezahlte parken retour und der Manager drehte sich um und ging zum rauchen! Absolut nicht empfehlenswert
4 out of 5
by Tommy from Malmö

Trevlig miljö

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Ett lugnt och trevligt litet hotell Jättemysig trädgård och poolområde. Vänlig och serviceinriktad personal. Vi återkommer gärna
4 out of 5
by Alessio

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2014 on Hotels
5 out of 5
by Torben Olsen from Kirke Hyllinge

Dejlig oplevelse

Posted Aug 10, 2014 on Hotels
Vi oplevede et personale, som var meget servicemindede. Hotellet fremstod meget hyggeligt og havde en dejlig have med pool. Såvel planter som pool blev holdt meget flot, så det hele tiden fremstod pænt. Adskillige dage spiste vi hotellets aftenmenu, hvilket vi var meget tilfredse med. Det eneste minus var, at WIFI ikke fungerede på den etage, hvor vi boede. En misforståelse gjorde formentlig, at personalet først blev opmærksom på det ved vores afrejse. Der var i øvrigt kun 3 værelser på vores etage, og vi var formentlig de eneste, som ønskede at bruge WIFI.
5 out of 5
by Gustav Johansen from Norge

Bra beliggenhet, god service, behagelig atmosfære.

Posted Jul 28, 2014 on Hotels
Vi er et par i førtiårene som tilbrakte en uke på Hotel Reale i midten av juli. Hotellet ligger sentralt, bare ca 10 minutters gange fra togstasjonen, og like i nærheten av hovedgata med butikker og restauranter. Vi hadde egentlig tenkt å leie bil, men fant ut at vi like godt kunne ta toget. Montecatini Terme ligger jo midt mellom Firenze og Lucca. Vi tok også toget til badebyen Viareggio. Betjeningen på hotellet var hjelpsomme med informasjon om transportmuligheter. Dessuten ligger det et reisebyrå rett over gata. Frokosten var god, med et rikt utvalg av mat og drikke. Det eneste vi savnet var grovt brød. Frokostserveringen varte fra klokka 08.00 til 10.00. Siste dagen måtte vi reise klokka 06.45 for å rekke et tidlig fly. Da lagde de frokost til oss klokka 06.30. Både rommet og fellesområdene var rene og velstelte. Foran hotellet er det en hage hvor man kan sette seg ned og slappe av i skyggen fra store trær. At hotellet hadde basseng var en av grunnene til at vi valgte det. På bildene så det ut som bassenget var lite, men det viste seg at det ikke var noe problem. Vi fant alltid ledige solsenger, og det var aldri overfylt i eller ved bassenget. Ved bassenget lå det rene badehåndklær som kunne brukes av hotellets gjester. Det var rent, ryddig og velstelt utendørs også. Bassengområdet lå litt skjermet fra resten av hotellets hage. Hotellets betjening var svært imøtekommende, vennlige og hjelpsomme.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2013 on Hotels
1 out of 5
by Anders from Norge

Sykelig langt unna!

Posted Jul 28, 2013 on Hotels
Tok tog til Pisa, og da vi kom frem fant vi ut at hotellet var 60 km unna sentrum av Pisa. Italienerne bruker de samme stedsnavnene på forskjellige plasser, så vi hadde havnet alt for langt unna og droppet rett og slett turen og dro heller videre. Sikkert greit for de som kommer med fly til Pisa, men kommer du med tog må du regne med enten 180 euro i taxi eller 2 timer med trikk for å komme deg dit. Dessverre.
5 out of 5
by A verified traveler

Great Hotel

Posted Apr 29, 2013
Location: Close to city centre ,train station and restaurants
I was at this hotel last week ,check in was vey great and quick ..staff was very welcomed and you will feel like you are at your home ..room and bathroom very tidy and clean , i like this hotel and i this it will be my first choice when i visit Italy again ..again i must say thank you for hotel staff they are all great in hospitality
3 out of 5
by Peppe from Roma

Buono per il soggiorno di anziani

Posted Aug 29, 2012
La camera assegnata non era conforme alle foto del sito la finestra si affaccia sulla chiostra di ingresso dove la sera e il pomeriggio sostano gruppi di persone che anche se non gridano, il vocìo rimbombante disturba il riposo degli ospiti. l'ingresso del garage ha una altezza inferiore alla norma e quindi non enra il fuoristrada. il parcheggio inerno custodito ha un costo di 8 euro al giorno non indicato nella locandina informativa. Buona cucina ,personale gentile e disponibile.
4 out of 5
by Christine

Petit hotel familial avec piscine, très bien situé

Posted Aug 28, 2012 on Hotels
Petit hotel très agréable, très bien situé, aussi bien par rapport à la gare qu'au centre. Petite piscine où l'on peut bronzer et se détendre, près du jardin. Le personnel a été très accueillant, quelqu'un a monté nos valises dans les chambres, et nous avons reçu de bons conseils pour nos excursions et diverses réservations. Je recommande chaudement cet hotel.