Ratings based on 23 Verified Reviews

4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.7 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by sinead from Cork

May holiday

Posted May 16, 2015 on Hotels
The welcome and friendliness of Sofia was lovely. The food in the restaurant was excellent and the drinks brought to you on the beach fantastic.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Koselig familiedrevet hotel tett på stranden.

Posted Jun 25, 2017
Pros: Beliggenhet.
Stort sett meget godt fornøyd. Sentralt tett ved stranden og gangavstand til Platanias facilteter. Maten på hotellets egen restaurant kan anbefales. Små dusjer trekker noe ned.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 22, 2016 on Hotels
Mycket bra hotell med bra service , trevlig personal och god mat vid deras Restaurang . Hotellets ägare var svenska, har trevliga morgonpromenader Tisdag och Torsdag.
Comment from Hotel Management
Aug 25, 2016 by General Manager, Hotel Management
Tusen tack för fina kommentarer. Vi uppskattar detta. Jag önskar er en härlig höst! Vänliga hälsningar, sofia
5 out of 5
by Karin from Linköping

Mycket bra boende som rekommenderas

Posted Aug 6, 2016 on Hotels
Vi bodde 4 nätter på detta trevliga lägenhetshotell. Rummen var stora, funktionella och städningen fungerade mycket bra. Servicen var perfekt och alla på hotellet och restaurangen mkt trevliga och serviceminded. Alla lägenheter har nära till pool, restaurang och stranden.Vi kan varmt rekommendera detta boende och kommer gärna tillbaka!
Comment from Hotel Management
by General Manager, Hotel Management
Hej och tusen tack för dessa fina ord. Vad roligt att ni trivdes hos oss!!! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka och jag önskar er en riktigt fin sen sommar där hemma. Vänliga hälsningar, Sofia Manger
5 out of 5
by Jan Ove Augustus from Nordstrand i Oslo

Meget fornøyd igjen !

Posted May 28, 2016 on Hotels
Vi var i Platanias som par i en uke. Har vært der før , og oppholdet svarte til forventningene. Sonio Hotel er et familiedrevet hotell , og har et servicenivå som tilfredsstiller til de grader. Rent, ordentlig og god informasjon. 120 meter til stranden. Gode muligheter til fotturer innover i landet , med appelsinlunder, olivenplantasjer mm. Sonio Beach Apartments og Sonio Beach Restaurant drives av ekteparet Smirlakis , og disse fortjener den største honnør for sitt arbeide med at gjestene skal trives. Alt i alt - over all forventning.
Comment from Hotel Management
by General Manager, Hotel Management
Kära Jan Ove, Vad underbart att ni trivs hos oss! Vi tackar för det och ser fram emot att se er hos oss igen. Jag önskar er en riktigt fin sen sommar! Vänliga hälsningar, Sofia Manager
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

posto dell hotel vicino al mare

Posted Oct 10, 2015
Pros: ristorante dell'hotel eccellente, personale adorabile
Cons: camere un po vecchie, prezzo delle camere troppo caro
Personale adorabile, situazione sulla spiaggia Camere troppo care perche un po vecchie
4 out of 5
by Anne

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Greit nok til at det var 2 stjernes :)

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Var rengjøring av rommet 6 av 7 dager. Hygglig svenske som satt i resepsjon. Benyttet meg ikke så mye av fasilitetene til hotellet. Men kurant mat i "beach restuanten". Bra beliggenhet iforhold til alt som finnes i hovedgata Platanias.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

Hyggelig restaurant med havudsigt. Super oplevelse

Posted Jun 6, 2015
Pros: Deres restaurant er simpelthen i top. Små hyggelige lejligheder, med altan. Dejligt med supermarked lige i nærheden. Der er kræset om detaljerne.
Location: Perfekt beliggenhed. I starten af Platanias. God strand. Gå afstand til centrum. Mange butikker. Mange restauranter. Nemt at komme til Chania.
Vi havde en fantastisk uge på Sonio beach. Deres restaurant er helt klart i top 10. Fantastisk autentisk græsk mad. Vi har spist os gennem menu kortet. Intet har skuffet. Fantastisk betjening. Meget personligt... Vi har allerede anbefalet stedet, til flere af vores venner og familie der skal til Kreta. Du bor midt i byen, trukket tilbage fra vejen. Stille og roligt sted. Små hyggelige lejligheder, der bliver gjort rent hver dag på værelserne. Tæt på stranden, hvor man kan leje sol stole. Eget supermarked. Her er mange stam gæster, for her bliver du IKKE skuffet. Ejerne af dette hotel forstår kunsten at hygge om gæsterne "på den gode måde"
5 out of 5
by Jan Lygre from Norway

Koselig familie hotel.

Posted May 19, 2014 on Hotels
Har bodd på Sonio 4 ganger. Standaren er bra. Det beste med hotellet er vertskapet, og alle dei som jobber der.