Ratings based on 4 Verified Reviews

4.5 out of 5
4.8 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.5 Room comfort
4.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 16, 2012 on Hotels
5 out of 5
by Ester

Drømmested!

Posted Oct 8, 2012 on Hotels
Fire dager i paradis, det var Eleonas for oss! Vi kom fra et forferdelig hotell, til deilige senger og ren leilighet - og fikk en varm velkomst av Vassillis. Trivelige leiligheter med flotte farger, gjennomførte detaljer og alt vi trengte for å lage mat selv. Både airkondition og vifte i taket, her kan du velge selv hvordan kjøling du vil ha. Hagen var koselig og godt vedlikeholdt, og bassengområdet var rent og skjønt. Kort vei til butikken, og til stranden for den som ville det. Vi holdt oss på hotellet, og hadde det helt topp! Fem minutter med drosje inn til Poros By, sjarmerende og full av seilbåter med turister. Vassillis visste hva service betydde, og gjorde vårt opphold fantastisk. Vi kommer gjerne igjen!
5 out of 5
by Are & Susann

Rolig, fredelig, samt nært butikk og strand.

Posted Aug 14, 2012 on Hotels
Et av de beste opphold vi har hatt i Middelhavsområdet! Superior-leilighetene i 2. etg. har balkong på to sider, slik at du kan velge sol eller skygge til enhver tid - glimrende! Madrassene i sengene var faste og fine. Hvis du ser bort i fra en og annen hund og sirissene som lager lyd på dagtid, er nabolaget er stille og rolig, i motsetning til turistmaset inne i Poros by. Eieren, Vasillis, er en hyggelig kar som gjør det han kan for at du skal få et hyggelig opphold. Vi benyttet ikke bassenget på området, men det er rent og godt vedlikeholdt. Det er to butikker 50-100 meter fra leilighetene, og ca 300 meter til nærmeste strand. Du kan kjøpe deg frokost, kaffe eller en drink fra den lille kafeen ved bassenget. Nede ved stranda finner du flere hyggelige restauranter og kafeer hvor du kan kjøpe lunsj eller middag for en rimelig penge. Eleonas anbefales på det varmeste!
4 out of 5
by Linda

Super beliggenhet

Posted Jul 31, 2012 on Hotels
Veldig fornøyd. Romservice hver dag, rent og pent. behjelpelige, åpne, hyggelige, gjestfrie. Deilig basseng, nær stranden. Veldig fornøyd.