Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Romantic getaway to Poros, Greece

Posted Jul 12, 2016 on Hotels
We had the best time staying in Christine Studios. The apartment was close to the port and the room was beautiful with a breathtaking view of the sky blue green ocean. Clean, comfortable and fresh white sheets and interior. Easy check-in and great service. We came early and could easily leave our luggage at the reception. When we came back from the beach our luggage has been taken to our room. We would love to come back and stay at Christine Studios!
3 out of 5
by patrick from Gingsheim France

Goe hotel

Posted Jul 24, 2015 on Hotels
Christine Studio's is goed doch enkel de kamer is voor twee personen bestend. Het uitklapbaar bed is verschrikkelijk (11 jarige zoon heft er twee weken in geslapen). De kamer is voldoende groot en de studio's zijn dicht bij het strand en een supermarket.
5 out of 5
by Gunilla from Stockholm, Sverige

Perfekt boende!

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Ett fantastiskt familjedrivet litet hotell! Service utöver det vanliga, ex en liten nybakad kaka stod på rummet varje eftermiddag. Bra tips, roliga samtal och en härlig atmosfär. Bra läge på boendet. Oerhört välstädat och en entrè till hotellet som var makalös av blomprakt. Kommer absolut välja samma boende om jag återvänder till Poros.
2 out of 5
by A verified traveler

Δεν θα ξαναεμενα. δεν άξιζε τα 50 ευρώ.Not worth

Posted Jun 3, 2015 on Hotels
ΘΕΤΙΚΑ : ευγένεια και εξυπηρέτηση, κέρασμα με καφέ και κουλουράκια. Πάρκινγκ ΑΡΝΗΤΙΚΑ :σπασμένο τηλέφωνο μπάνιου και πόρτα ντουζιέρας . Δυσοσμία στο δωματιο. Μπάνιο χωρίς παράθυρο. . Σκληρό στρώμα. Δεν υπήρχε επιλο για να ακουμπήσεις τη βαλίτσα. Έλλειψη θεας. Ανηφορικός δρόμος. Pros. : free parking. Kind staff. Cons:lack of view. Broken shower. Steep road uphil. Hard mattress. In general I won't stay there again. Not worth the 50 euros without breakfast.
5 out of 5
by ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ from ΚΥΠΡΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

Posted Aug 11, 2014 on Hotels
ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ , ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΥΚΟΦΥΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
5 out of 5
by Birgitta from Stockholm

Kan verkligen rekommenderas

Posted Aug 7, 2014 on Hotels
Jättetrevligt hotell som verkligen kan rekommenderas.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 12, 2014 on Hotels
Stayed in the apartment which was very pleasant. However, you need strong legs since it is quite an uphill hike and many steps before you reach your room. Worth the effort because the view is great.
5 out of 5
by A verified traveler from Norge

Fantastisk service

Posted Aug 20, 2013 on Hotels
Vi var en vennegjeng som bodde 2 uker på Christine Studios i 3 leiligheter tidlig i august 2013. Først og fremst renhold og service var helt på topp! Håndklær ble byttet ut ca hver andre dag og sengene nyoppredd hver dag, gulv vasket og til og med oppvasken var tatt så og si hver dag. Fantastisk! Sengene var litt harde, og av våre 3 leiligheter var det bare én med safe som fungerte, men vi delte én safe uten problemer. En leilighet hadde også skuffer i skap som var ødelagt, men ikke noe stort problem da det var godt med oppbevaringsplass ellers. Air Condition fungerte utmerket i alle leiligheter. Enkelt te-kjøkken med kokemuligheter. Varmt vann uansett tid, rent og flislagt bad. 2 stk supermarket en kjapp gange på 5 min unna. Litt bratt adkomstvei fra hovedveien, kan være vanskelig for bevegelseshemmede, men til gjengjeld kort vei til strand, Askeli beach, og også 2 tavernaer i umiddelbar nærhet, i tillegg to barer for coctails, kaffe, småretter, - ca 50m. Et par tavernaer langs strand/vei motsatt vei av byen. Vannski og brettseiling + scooter - utleie i nærheten. Buss gikk hvert 20.minutt til byen, lett å stoppe taxi i hovedveien langs stranden. Vertinnen Christine og datteren Katharina (?) var de beste vertinner! Fikset alt, til og med resept til apotek! Alt i alt kan dette hotellet anbefales på det varmeste.
5 out of 5
by Jakob from København Ø, DK

Basic-studios i topklasse.

Posted Aug 6, 2013
Pros: Basic med alt i orden.
Cons: Intet.
Location: Smuk, lille, stille 'strandby' med gode tavernaer, livlig strand og et par supermarkeder. 30 min. gang til hyggelige Poros By.
Meget hyggeligt og rart hotel med super beliggenhed tæt på strand, supermarked, tavernaer......lyse, rene, enkle værelser med alt basic-udstyr og smuk udsigt fra balkon. Top-service fra meget venligt og hjælpsomt personale. Ekstra dejlig overraskelse: Den daglige lille tallerken med hjemmelavede snacks/kager.
5 out of 5
by Sanne og Co. from 3000 Helsingør, Danmark

Skøn positiv oplevelse

Posted Jul 25, 2013
Super. Hyggeligt. Venlige værter. God rengøring. Dejlige omgivelser! Lækkert med en lille snack hver dag når vi vendte hjem til lejligheden. God oplevelse.