Ratings based on 84 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
95% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by nikolay t.

It located outside the city

Posted Nov 10, 2015 on Orbitz
Adjacent to the hotel is nothing. The room is clean, good staff.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Rafal

This traveler left a rating score only Posted Nov 2, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jolanta from Zielona Góra

OK:)

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Fantastycznie:) Niestety, nie skorzystaliśmy ze śniadania... Za drogo...:(
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Wiktoria from Bydgoszcz

Głośno, brudno, przesympatyczna obsługa

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
Pokój dla palących, nie mniej jednak nie powinno to wpływać na kolor ścian i wszechobecny zapach dymu tytoniowego, w łazience pluskwy chodzące w wannie, pokój dwuosobowy z minimalnym wyposażeniem, brakowało np. mat prysznicowych. Hotel położony przy ruchliwej drodze, poranek przy głośnym akompaniamencie samochodowych silników
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by bartlomiej

Posted Sep 27, 2015 on Hotels
Było ok, należy zwrócić uwagę a obsługę pokoi, brak czystych łyżeczek i takie drobiazgi, jednak denerwujące
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ted from Den haag

Posted Aug 24, 2015 on Hotels
Erg lawaaierig langs drukke weg en zeer irritant dat je niet van te voren over de belachelijk hoge parkeerkosten geïnformeerd word
3 out of 5
Recommended
for Families
by Roger from Brasília

Local para descanso e nada mais

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Localizado ao lado de uma rodovia, conta com apartamentos simples e funcionais, sem luxo. O banheiro é básico, com chuveiro sofrível. Contudo, para mim a maior decepção é o café da manhã que não é incluído na diária e é extremamente básico, não vale a pena.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Michal from Warszawa

poprawnie ale bez szału

Posted Jul 12, 2015 on Hotels
Zatrzymaliśmy się na jedną noc. Hotel raczej tylko dla zmotoryzowanych bo najbliższa komunikacja to około 20 minutowy spacer i to po ruchliwej ulicy (brak chodników).Łazience przydałoby się lekkie odświeżenie bo widać, że już swoje przeszło. Na wykładzinach w pokoju i korytarzach jakieś plamy - od razu skojarzyło nam się z serialami z cyklu CSI ;)
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Robert from Legnica

Polecam hotel

Posted Jul 3, 2015 on Hotels
Brak w cenie noclegu śniadania a dodatkowa opłata 35 zł to chyba lekka przesada