Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
93% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 27, 2016
Pros: Der var ro om aftenen og om morgenen og det var hvad vi søgte
Cons: Ingen engelsk talende i receptionen og det gjorde det svært
4 out of 5
by Uruguayos from Muy buena. Barrio agradable.

Muy buen hotel

Posted Jun 5, 2016 on Hotels
Muy buen servicio y ubicacion.
2 out of 5
by Eva from Olomouc

Katastrofa - rozhodně nedoporučuji !!!

Posted Mar 22, 2016 on Hotels
Katastrofa - rozhodně nedoporučuji !!! Pokoj byl relativne čistý, oceňuji oddělený záchod od koupelny, ale tím pozitiva končí. Na recepci nefungoval počítač a platební terminál. Matrace byly dost proležené a nepohodlné. Snídaně otřesná - přišli jsme půl hodiny před "koncem". V místnosti byla zima, obsluha nám otráveně přinesla oschlý toustový chleba a talířek s margarínem, medem a marmeládou. "Švédský stůl" nabízel na výběr z dalšího oschlého toustového chleba, kukuřičných lupínků (ovšem suchých bez mléka nebo jogurtu), kávy z automatu, čaje a také shnilého hroznového vína. Takže jsme raději využili blízké kavárny :-)) Jednoduše nechápu tu drzost si něco podobného dovolit.
5 out of 5
by A verified traveler

I was satisfied.

Posted Feb 5, 2016
I was satisfied. The apartment was clean and comfortably furnished. The location is near the center with plenty of shops and restaurants. The staff were kind and helpful.
2 out of 5
by Ann-Charlotte from Stockholm

Posted Jan 9, 2016 on Hotels
Tror att det finns bättre hotell i samma prisklass. Området var trevligt med flera spårvagnslinjer som gick in till sevärdheterna och trevliga restauranger och caféer i området. Rummet var rent men det luktade avlopp från badrummet som inte var i särskilt bra skick. Rummet var relativt kallt och det fanns inte alltid varmvatten. Persiennerna var trasiga så det var ljust i rummet på morgonen. Frukosten var torftig och bestod av röstebröd, marmelad, saft och te/kaffe. Personalen rökte i rummet bredvid frukostmatsalen så vi luktade ofta rök när vi kom tillbaka till rummet.
1 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Dec 31, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Vladimír from Karviná

předvánoční výlet 2015

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
dobrá poloha hotelu, čistota a vybavenost bez připomínek, vše max. v pohodě, určitě se sem vrátíme!!!!!!
4 out of 5
by Jaromir from praha

Posted Nov 20, 2015 on Hotels
celkem levne apartmany. velka ubytovací místnost, hodně uložného prostoru. Blízko centra. Můžu jen doporučit.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 6, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Frankfurt

Posted Oct 14, 2015
War ok. Als 4´er Zimmer nicht zu empfehlen aber ansonsten alles in Ordnung.