Ratings based on 558 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
81% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel met goede ligging, bedden zijn minpunt

Posted Sep 30, 2016
Pros: Uitstraling, ligging, personeel, schoonmaak, ontbijt.
Cons: Badkamer: mogelijkheid om douchekop op te hangen Bedden: nieuw en goed matras en fatsoenlijke (dikkere) kussens
Location: Locatie is fantastisch in rustige straat. 2min. lopen vanaf diverse hoofdstraten en metro. 15min. lopen tot oude stadsplein / karluv brug.
Goed verblijf gehad bij Hotel Beseda. Nette ontvangst, prima kamer, goede lunch en super ligging t.o.v. binnenstad en metro. Alles is op loopafstand. Ook was de kamer netjes en schoon. De wifi was redelijk. Belangrijk nadeel was wel dat de veren in het bed goed voelbaar waren en de kussens zeer plat, niet echt lekker op geslapen dus. Mochten ze dit verbeteren dan zou het hotel een uitmuntende score krijgen.
5 out of 5
by A verified traveler from North London

Great location

Posted Sep 25, 2016
Pros: the location and price
Location: quiet part of Prague but we were able to walk to all attractions.
Fantastic location, within walking distance of all major attractions. Very clean and spacious hotel with helpful staff. The breakfast was plentiful and had lots of choices.
2 out of 5
by A verified traveler

호텔측 임의로 다른호텔 배정

Posted Sep 25, 2016
힘들게 찾았으나 호텔측 예약시스템 문제가 있었다며 다른 3성급 호텔을 배정해줌. (기존 베세다는 4성급 호텔로 알고있음) 그 호텔까지의 택시비는 본인들이 페이하겠다며 너무 당연한 얘기를 해서 어이없었네요. 익스피디아쪽에 컴플레인하려다 옮긴 호텔을 불편함없이 이용하여 그만두었지만 시정이 필요해보입니다.
3 out of 5
by A verified traveler

Ligger sentralt til, stille om kveld/natten.

Posted Sep 11, 2016
Helt greit hotell, litt slitent, ikke så koselig, men rent. Kort avstand til det meste, stille om natten. Frokosten var ok.
3 out of 5
by A verified traveler

Goed hotel op een goede locatie.

Posted Sep 6, 2016
Pros: Netjes, vriendelijk personeel en goede ligging.
Cons: Beter bed en een plek om de douchekop op te hangen.
Location: Het hotel ligt perfect tussen het oude en het nieuwe centrum. Goede locatie om alles te kunnen bekijken in Praag.
Het hotel ligt perfect tussen de oude en nieuwe binnenstad. De oude binnenstad ligt op steenworp afstand en alles is binnen een paar minuten aan te lopen. Het hotel is netjes met vriendelijk personeel. De kamers zijn eveneens schoon en netjes. 's Ochtends bij het ontbijt was er voldoende zitgelegenheid en het eten werd steeds aangevuld, zodat er voldoende was om te eten. Kwaliteit van het ontbijt was goed. Minpunten van het hotel zijn wel: de douchkop konden we niet aan de muur ophangen zodat je deze met een hand moest vasthouden om te douchten, hetgeen onhandig is. De bedden zijn ook vrij hard en niet geschikt voor mensen met rugklachten.
5 out of 5
by A verified traveler

ottima posizione e buona esperienza ad agosto

Posted Aug 22, 2016
Pros: rapporto qualità prezzo - posizione - tranquillità
Location: In neanche 10 minuti a piedi si raggiungono il mercato, la piazza centrale, meglio di così!
Cinque notti in camera tripla molto ampia con tre grandi letti singoli
4 out of 5
by A verified traveler

Nära, rent och fint

Posted Jul 29, 2016
Bra personal och fin hotell med okej frukost och fina rum. Enda dåliga är väl att utsikten var så där.
4 out of 5
by A verified traveler

Dejligt stille hotel i centrum

Posted Jul 26, 2016
Et dejligt hotel beliggende i centrum og alligevel uden støj fra gaden. Venligt personale. Lækker stor morgenbuffet med stort udvalg og variationer. Stort badeværelse, køleskab og safetybox.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 25, 2016
Had a great time and staff was helpful and the hotel it's self was good.
Comment from Hotel Management
Sep 1, 2016 by zuzana, Hotel Management
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
4 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Beautiful hotel

Posted Jul 24, 2016
Pros: Everything is very beautiful and well maintained.
Cons: Not a four star breakfast. No holder for the shower head, you have to hold it over your head yourself when showering. The beds are very hard.
Location: The rotating sculpure of Frantz Kafkas head around the corner. The restaurant just next to the sculpture is very delicious - worth a visit!
Lovely hotel and nice personnel. Very beautiful and recommendable. But a few remarks: Not a four star breakfast. No holder for the shower head, you have to hold it over your head yourself when showering. The beds are quite hard.
Comment from Hotel Management
Sep 1, 2016 by zuzana, Hotel Management
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!